Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Dessertvine fra Chile

Chile er et vinland, som for alvor har noget at byde på, når det kommer til det brede udvalg af vintyper, som de producerer. Chiles kvaliteter som vinproducerende nation gælder ikke mindst i forhold til mange af landets dessertvine. Blandt de chilenske dessertvine kan du nemlig være heldig at finde virkelig velsmagende vine til meget rimelige penge.

De dessertvine, som du finder i denne kategori, har vi netop udvalgt på baggrund af deres unikke smagskvaliteter og deres attraktive prisniveau.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores udvalg af chilensk dessertvin, er du mere end velkommen til at ringe til os eller komme ned i butikken - vi står altid klar med en hjælpende hånd og et godt råd! 

Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Vis her
    DKK 149,00

    Apaltagua, Late Harvest Riesling har en intens strågul farve. Dessertvinen fra Apaltagua's aroma er kompleks, domineret af modne frugter hvor der fornemmes papaya, fersken, kvæde og ingefær noter. Vinen har en forfriskende mineralitet. Der kan med stor fordel serveres modne oste, desserter og frugt til dette liflige glas søde dessertvin.Kolli: 12 flasker

    DKK 149,00
Viser 1 - 1 af 1 resultat