Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rosévine fra Chile

Chile er danskernes klare favorit, når det kommer til vinlande udenfor Europa - og det forstår vi godt! Hos AH Vine er vi nemlig også helt vilde med chilenske vine.

Blandt Chiles brede udvalg af vine har du gode muligheder for at få rigtig meget kvalitet for dine penge. Og de chilenske vines særegne kvaliteter gælder ikke mindst for landets rosévine.

Med stor omhyggelighed har vi sammensat vores sortiment af rosé fra Chile, så det afspejler, hvad de populære chilenske vine kan, når de er allerbedst. Derfor rummer denne kategori forfriskende og smagfulde vine af høj kvalietet til næsten ufatteligt attraktive priser.

Tag hellere end gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af chilensk rosévin - vi står altid klar til at hjælpe!
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Vis her
    DKK 75,00

    Carménère Rosé fra Mapuche er den perfekte tilføjelse til en varm sommerdag eller til en aften på terrassen. Med sprøde noter af friske hindbær og kirsebær tilbyder rosévinen fra Mapuche en sødmefuldt oplevelse, som du ikke vil undvære.Den skønne sommerrosé har en intens smag, som efterlader et indtryk, med en let tørhed, som de fleste uden tvivl vil elske. 

    DKK 75,00
Viser 1 - 1 af 1 resultat