Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Deau - Cognac VSOP 40% 70 cl Forstør

Deau - Cognac VSOP

12598

Ny

Med Cognac VSOP har Deau kreeret en fløjlsblød og glat cognac med blomstrede elementer.

Den franske VSOP er en moden cognac der byder på en bouquet af blomstrende motiver og en rig læderagtig aroma.

VSOP fra Deau har hvilet på fransk eg, hvilket giver cognac'en en raffineret modenhed, som skaber en perfekt balanceret cognac med masser af smørblød smag.

Alt i alt en sublim cognac der forkæler ganen.

Flere detaljer

DKK 439,00

Produkt information

LandFrankrig
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Deau Cognac - Sublim cognac gennem århundrede

Franske Deau har sin oprindelse helt tilbage til 1685 hvor Louis Deau bosatte sig i Sireuil i Charente og startede sin karriere som vinproducent. Efter kort tid opdagede han dog glæden ved cognac ved at destillere den producerede vin.

Den dag i dag er firmaets hovedsæde, Destillerie des Moisans, placeret i midten af Fins Bois-regionen i Cognac. Det franske firma har dog også frodige vinmarker i Grand Champagne og Petite Champagne.

I adskillige generation, siden Louis Deau startede produktionen, har familien Bru Legaret drevet det der i dag er kendt som Deau Cognac. I øjeblikket er det Verónique Bru Legaret og sønnen Roland Legaret der står bag Deau.

Legaret Bru-familien ejer imponerende 40 hektarer vinmarker der ligger lige op til Charente floden. Destillerie des Moisans består af 12 gamle kobber pot stills. Disse sørger for at der bliver produceret den højkvalitets cognac som Deau er kendt for.