Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Deau - Cognac XO 40% 70 cl Forstør

Deau - Cognac XO

12971

Ny

Med den franske Cognac XO fra Deau får man en kraftig cognac, der dog stadig er blød og delikat i smagen.

Deau XO fra Frankrig byder på milde noter af noget frugtigt og blomstrende. Den blide duft ledsages af en raffineret og elegant smag med et strejf af egetræ.

Cognac XO er en blanding af cognac fra Petite Champagne og Fins Bois områderne. Den er ældet i små Limousin egefade i mellem 10 til 15 år.

Flere detaljer

DKK 1.100,00

Produkt information

LandFrankrig
Alc.:40 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Deau Cognac - Sublim cognac gennem århundrede

Franske Deau har sin oprindelse helt tilbage til 1685 hvor Louis Deau bosatte sig i Sireuil i Charente og startede sin karriere som vinproducent. Efter kort tid opdagede han dog glæden ved cognac ved at destillere den producerede vin.

Den dag i dag er firmaets hovedsæde, Destillerie des Moisans, placeret i midten af Fins Bois-regionen i Cognac. Det franske firma har dog også frodige vinmarker i Grand Champagne og Petite Champagne.

I adskillige generation, siden Louis Deau startede produktionen, har familien Bru Legaret drevet det der i dag er kendt som Deau Cognac. I øjeblikket er det Verónique Bru Legaret og sønnen Roland Legaret der står bag Deau.

Legaret Bru-familien ejer imponerende 40 hektarer vinmarker der ligger lige op til Charente floden. Destillerie des Moisans består af 12 gamle kobber pot stills. Disse sørger for at der bliver produceret den højkvalitets cognac som Deau er kendt for.