Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Gilberts - White Porto 0,5 L Forstør

Gilberts - White Porto 0,5 L

Ny

Gilberts White Porto er en fyldig, blød og feminin hvid portvin med dejlige smagsindtryk af eksotiske frugter og syrlig citrus. 

White Porto fra Portugal er en floral portvin, der giver dine smagsløg et frisk pust ved hver eneste mundfuld. Den forfriskende smag gør portvinen ideel til aperitif og lette retter med kød og grøntsager.

Flere detaljer

DKK 99,00

  • Kollistørrelse 6 fl.

Yderligere information

Gilberts - White Porto, 0,5 L

White Porto er en blomsteragtig og feminin hvid portvin fra det designbevidste vinhus Gilberts.

Den portugisiske portvin er frisk og eksotisk med duftnoter af citrus og lagret i 3 år i ståltanke, der giver en ren og klar smag.

Trods dens lethed er der en lækker fyldighed og krop i portvinen, med hints af lime, melon og fersken i smagen, hvilket gør den perfekt til apeterif, lette retter med grøntsager eller kød samt røget fisk og foie gras.

Serveres afkølet ved 8-10 grader - og drikkes inden for en uge.

Yderligere information om White Porto

Land: Portugal
Område: Douro 
Alc: 20%

Gilberts - Fløjlsbløde portvine fra Portugal

Fra Portugals mest kendte vindistrikt kommer portvinene fra Gilbert, der byder på velafbalancerede smags- og duftindtryk fra lagring på egefade og masser af fløjlsblød frugtpower til næsen.

Gilberts vine er sofistikerede, elegante og velsmagende og byder på lækre, afrundede tanniner, der er en fornøjelse for ganen. Portvinene er perfekte til stærk ost og en cubansk cigar - eller når du ønsker at byde dig selv og dine gæster på en helt særlig oplevelse!

21 andre produkter i den samme kategori: