Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Martins - White Porto Forstør

Martins - White Porto

Ny

White Porto fra Martins er en hvid portvin med frugtsødme fra fersken og melon samt balancerede citrusnoter der fører til en let og tør eftersmag. Den let blomstrede smag giver Martins portvinen en feminin kant.

Martins White Porto er en frisk og let tør portvin, som gør portvinen velegnet til mange retter såsom foie gras, tørre kager og røget fisk.

Flere detaljer

DKK 139,00

  • Kollistørrelse 6 fl.

Yderligere information

Martins - White Porto 

Tør og blomsteragtig portvin med en feminin kant. White Porto har lagret 3 år i ståltanke, hvilket giver en klar og sprød profil.

White Porto emmer af friske og eksotiske duftnoter, der går over i lemon, hvilket videreføres i en blød og fyldig smag med en behagelig balance mellem friskhed og syre. 

Prøv denne hvide portvin til røget fisk, foie gras eller tørre kager som fx cantucci.

Martins White Porto serveres afkølet ved ca. 10 grader.

Yderligere information om White Porto

Land: Portugal
Område: Douro 
Alc: 20%

Martins - Traditionelle portvine der gør indtryk

Martins portvine er produceret efter traditionelle metoder og har en fin, velbalanceret krop med en dejlig afrunding. Det er kvalitets-portvine til en god pris, som ikke skuffer - men snarere overrasker med sine harmoniske noter af frugt, vanilje og chokolade.

De mange Martins portvine kan både bruges både som aperitif eller som den traditionelle portvin til en række desserter - herunder julens ris à la mande. Martins portvine har en perfekt blødhed og balanceret struktur, der smager af nydelse.

21 andre produkter i den samme kategori: