Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Engros

Vinleverandør til alle forretninger

Vi leverer vin, spiritus og delikatesser til forhandlere over hele landet. Vores kunder tæller alt fra mindre blomsterbutikker til større vinhandlere - vi imødekommer ethvert behov. Så uanset om du er en lille eller stor forretning, der ønsker at forhandle dejlige vine og delikatesser, kan vi med garanti hjælpe dig!

Rådgivning om vin i øjenhøjde

Vi ved, hvis vi selv skal sige det, rigtig meget om vin og alt, der knytter sig til det. Derfor kan vi give dig den helt rigtige rådgivning, hvor vi tager udgangspunkt i din forretning. Vi besøger dig gerne med en del af vores udvalg, så vi sammen kan finde netop de produkter, der giver bedst mening for din forretning. 

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om dine muligheder om at blive forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. 

Vi kan kontaktes på telefon 87 86 79 00 eller på mail ahvine@ahvine.dkSå tager vi en snak og finder frem til den bedste løsning for dig og din forretning.