Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rosévine fra Frankrig

Leder du efter en smagfuld kvalitetsrosévin? Så er den franske rosé bestemt et kig værd. Frankrig producerer over 25% af al verdens rosévin, og det er ikke uden grund, at fransk rosé er enormt populær. Landets rosévine er nemlig kendetegnede ved en elegant, koncentreret, læskende og delikat smag. 
Hos AH Vine forhandler vi selvfølgelig også et varieret udvalg af de populære forfriskende franske rosévine. Blandt vores sortiment finder du både spændende rosé med kant og vin med mere klassiske rosé-smagsnuancer. Uanset om du er til det lette, forfriskende og tørre eller en sødmefuld, krydret og frisk smag, finder du det her. 
Vi forhandler bl.a. vin fra Alsace og Cotes du Rhône af druer som Pinot Noir, Grenache, Syrah og Merlot. 

Husk at servere din rosé iskold - så får du vinens fulde smag frem. 
Viser 1 - 6 af 6
 • Vis her
  DKK 109,00

  Frey-Sohler's rosévin, Pinot Noir Rosé, er et sikkert hit til de lange sommernætter på terrassen. Rosévinen fra Frey-Sohler tilbyder en tør, men forfriskende smag, som med god grund falder i god jord hos de fleste. Derudover passer den franske rosévin perfekt til både forretter, frokoster og...

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Rosé D'Anjou fra La Château du Cléray skiller sig ud fra mængden af de mere klassiske rosévine. Med Rosé D'Anjou's unikke sammensætning af smagfulde bær og forfriskende noter af mint, finder du her en fransk rosévin der har en fremragende balance med sødme og syre. Rosévinen fra La Château du Cléray ere den perfekte vin, hvis menuen står på asiatiske retter.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Sætter du pris på god humor, og god smag, så er Tussock Jumper Grenache Rosé noget for dig. Med en velafbalanceret smag fuld af frugtige aromaer og en lækker rund finish, er Grenache Rosé fra Tussock Jumper noget de fleste vil sætte pris på.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med Le Havre De Paix Rosé får du en meget velsmagende og sommerlig fransk vin til en fornuftig pris. Le Havre De Paix Rosé har en intens frugtig duft med noter af jordbær, hindbær, tropiske frugter og urter. Vinens smag er tør og velafbalanceret med hints af jordbær og hindbær.  

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med den alkoholfri Pinot Noir Rosé fra Bon Voyage får du velsmagende og elegant kvalitetsrosé - bare uden alkohol. Når du skænker denne vin, bliver du først mødt af en forfinet lyserød farve. Aromaen bærer præg af røde frugter samt krydrede og blomstrede noter. Vinens smag er derudover rund og velafbalanceret.

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Duften er dejlig frisk med hints af jordbær og hindbær. Smagen har svag sødme som gør denne vin til en ener når vejret og lysten siger VIN. Server ved 12 grader gerne sammen med et stykke pizza eller en klassisk paella.

  DKK 89,00
Viser 1 - 6 af 6