Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
7 Barrels - Chardonnay Forstør

7 Barrels - Chardonnay

13477

Ny

Her kommer en frisk og sprød chardonnay, der byder på tropiske noter af citrus og rød grapefrugt. Den er gæret og lagret i både ståltanke (60%) og på træfade (40%), hvilket giver den en lækker afrunding af den friske syre, der også giver en delikat forlænget eftersmag.

Et elegant og afbalanceret udtryk gør denne vin perfekt til fisk og skaldyr eller lette pastaretter.

Servéres ved ca. 10 grader

Flere detaljer

DKK 119,00

Produkt information

TypeHvidvin
LandUSA
RegionLodi, Californien
DruerChardonnay, Chenin Blanc og Symphony
Alc.:12 %
Indhold75 cl

Yderligere information

7 Barrels by Scotto Family Cellars


Scotto Family Cellars er en familieejet vinproduktion, der blev grundlagt i 2004 og efterfølgende kan prale af at være et af de størst voksende vinerier i Californien, samt på "Wine Business Monthly" top 50-listen i både 2017 og 2018. Deres vine har vundet adskillige priser og fået fantastiske ratings, vurderinger og udtalelser fra anerkendte personer og magasiner i løbet af 2019 og 2020, så man kan roligt forvente kvalitet og en lækker oplevelse, når man prøver denne vinserie.

Hos AH Vine repræsenterers Scotto Family under navnet 7 Barrels, der hentyder til de 7 forskellige "kernevine", som familien producerer.