Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Domaine Seguinot - Chablis Forstør

Domaine Seguinot - Chablis

13541

Ny

Frisk og kølig chardonnay fra det lækre Chablis-område. Druer fra vinstokke der er mellem 25 og 40 år gamle og næring fra den rigt kalkholdige jord, et voilà!
Sprød og formidabel hvidvin, hvor man har gæret og lagret på ståltanke for bedst muligt at bevare mineralitet og frugtighed

Man fornemmer også friskheden i den svagt grønlige nuance i vinens farve, og så er det ellers bare at lade sig overvælde af de hvide blomster, havtorn, gule æbler samt et hint af granit og appelsinskal.

Nydes afkølet

Flere detaljer

DKK 189,00

Produkt information

TypeHvidvin
LandFrankrig
RegionChablis
DruerChardonnay
Alc.:13 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Domaine Séguinot - Specialister i sublime Chardonnay-druer

Hos Séguinot er de specialister i Chardonnay-druen. Faktisk laver den lille vingård ikke ret meget andet, hvilket har resulteret i særdeles karakteristiske og afbalancerede chablis vine, der bibeholder deres lethed og elegance i smag og duft. 

Tæt op ad Serein-floden, midt i Frankrigs centrale Chablis-region ligger den sydvendte Séguinot-vingård, hvis historie går helt tilbage til det 16. århundrede. På 16 hektarer vokser druer med en helt særlig karakter og aroma, takket være den særlige Kimmerridgian-jord, der giver vinen en unik smag. Flotte vine med smuk finish.

2 Relaterede produkter

Download