Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Frey Sohler - Gewurztraminer Gold Forstør

Frey Sohler - Gewurztraminer Gold

10575

Ny

Gewurstraminer Gold fra Frey Sohler er en krydret gylden fransk hvidvin med intens aroma af roser. Med Gewurztraminer Gold får man en fyldig og intens hvidvin, der har en smuk gylden tone. 

Frey Sohler Gewurztraminer fra Frankrig er en intens kvalitetshvidvin til en god pris, med en smag der er en fryd for ganen.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 12 stk.

Flere detaljer

DKK 129,00

Yderligere information

Frey Sohler - Gewurztraminer Gold

"Gewurz" betyder krydret på tysk, og denne hvidvin har en flot, gylden tone og en intens aroma af roser.

Smagen i gewurztraminer er robust med god fyldighed uden på noget tidspunkt at miste hverken sin friske sødme eller lethed på tungen.

En smuk vin, der går sig godt til retter med røgede og krydrede indslag - især asiatiske retter samt lam og karry. Gewurztraminer er desuden velegnet til aperitif og desserter såsom fois gras og ost. 

Gewurztrauminer-druen høstes typisk sent på året og bruges primært til søde vine, der har en markant og parfumeret aroma. Hvidvinen er drikkeklar nu, men kan også gemmes til den rigtige lejlighed byder sig.

Den bedste smagsoplevelse kommer, hvis du serverer gewurztraminer afkølet.

Yderligere information om Gewurztraminer Gold

Drue: Gewurztraminer 
Sammensætning: 100% gewurztraminer
Land: Frankrig
Område: Alsace
Alc: 13%
Indhold: 75 cl 

Frey-Sohler - En vingård med historie

Frey Sohler-vingården er kendt, både national og internationalt, for deres mange karakteristiske Alsace-vine, og med god grund. De anerkendte vine fra Alsace repræsentere nemlig kvalitetsvine til en yderst attraktiv pris. Hos det lille Frey Sohler-vinreri går man aldrig på kompromis, hverken når det gælder smagen eller kvaliteten.
Den familieejede franske gård ligger syd fra Strausbourg, i nærheden af det impornerende slot Chateau de l’Orgenbourg, med en smuk udsigt over de intet mindre end 29 hektar af vinstokke, som tilhører Frey Sohler's vingård.

Den dag idag drives det familieejede vineri af Damien og Nicolas Sohler, som bygger videre på den passion og lidenskab for vin der altid har eksisteret på Frey Sohler-vingården.