Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
I Muri - Bianco Forstør

I Muri - Bianco

12923

Ny

Med Bianco fra I Muri får man en forfriskende hvidvin, der er perfekt til sommerens varmere dage. Med sin strågule farve og smagsnuancer af frisk citrus og saftig fersken, er hvidvinen fra I Muri en delikat mundfuld.

Vinen har en sprød syre, der giver en god balance til de mere sødmefulde og frugtige noter. Tag en slurk af sommeren med denne hvidvin!

Flere detaljer

DKK 85,00

Yderligere information

I Muri - Bianco

Hvis man er på jagt efter den ultimative sommervin, så er Bianco fra I Muri det perfekte valg! Den gyldne hvidvin fra Italien byder på smagen af syrlig citrus og saftig fersken, som leder tankerne hen mod de varmere dage af året. 

Italienske Bianco har en forfriskende syre, der skaber en smagfuld balance mellem sødme og syre. Hvad enten man skal på strande, til koncert eller bare vil nyde varmen på terrassen, så er I Muri Bianco ideel i glasset.

Server hvidvinen dejlig afkølet for at opnå en optimal og forfriskende smagsoplevelse.

Yderligere information om Bianco

Sammensætning: 34% Verdeca, 33% Malvasia og 33% Chardonnay
Land: Italien
Område: Puglia
Alc: 12,5%

Vignetti del Salento - Magiske dråber fra skønne Italien

Vignetti del Salento stræber altid efter at fortælle en betagende historie i hver eneste dråbe vin de producerer. For at opnå dette mål hyrede de den anerkendte vinekspert Filippo Baccalaro, som efter mange års forskning fandt de bedste vinmarker i Manduria og Sava-området, der, takket være deres specifikke jord- og klimaforhold, betragtes som de mest egnede områder for den største druesort: Primitivo.

Får at opnå den højeste kvalitet muligt, tager Vignetti del Salento hånd om hver eneste lille detalje i processen - lige fra høst til lagring. Blandt deres oprindelige røde druesorter finder man de anerkendte sorter Primitivo, Negroamaro og Malvasia Nera; Verdeca for de hvide druesorter.