Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jack Rabbit - Chardonnay Forstør

Jack Rabbit - Chardonnay

11378

Ny

Med denne hvidvin fra Jack Rabbit får man en delikat Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på. 

Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin.

Flere detaljer

DKK 69,00

Yderligere information

Jack Rabbit - Chardonnay

En chardonnay der ved, hvad den vil. Du får en rigtig dejlig og frisk hvidvin med frugtig aromaer. 

Druerne er håndplukkede og lagret på franske egefade. Dette giver en Chardonnay med en fyldig smag af frugt balanceret med noter af brændt smør, æbletærte og vanilje fra fadlagringen, der slutter i en forfriskende finish.

Jack Rabbits Chardonnay er i god balance og har en medium krop.

Denne Chardonnay-vin er den perfekte partner til salat, rodfrugter og let røgede fiskeretter samt kylling. Du får den her i en perfekt størrelse til ét enkelt glas eller to.

Du bør servere Chardonnay-vinen afkølet.

Yderligere information om Chardonnay

Sammensætning: 100% Chardonnay
Land: USA Californien
Alc: 12,5%

Jack Rabbit - Forfriskende vin med humoristisk sans

Jack Rabbit sætter pris på god vin og god humor, en kombination som falder i god jord hos mange. Hos Jack Rabbit's vine finder man stort set altid en udtalt sødme og et forfriskende strejf af frugtige noter. Det gør de mange vine fra Jack Rabbit til et populært valg, hvis man trænger til en sødmefyldt kvalitetsvin.

Derudover fås mange af Jack Rabbit's delikate vine i miniaturestørrelser, perfekt til hvis man skulle have lyst til et glas forfriskende vin på farten.

Med deres opsigtsvækkende mærkater, er Jack Rabbit altid et midtpunkt på bordet og passer også perfekt som en gave med god humor.