Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Le Havre De Paix Forstør

Le Havre De Paix Blanc

12903

Ny

Den franske Le Havre De Paix Blanc fra Languedoc-Roussillion-regionen er en yderst velsmagende hvidvin, som giver dig meget for dine penge.

Le Havre De Paix Blanc har en fin, helt lys gul farve, og dens aroma bærer præg af melon og citrus. Vinen har god syre samt en frisk og frugtig smag. Her er tale om en smagfuld, blød og særdeles forfriskende vin.

Flere detaljer

DKK 85,00

Yderligere information

Grands Chais de France - Le Havre De Paix Blanc

Le Havre De Paix Blanc er en prisstærk, smagfuld og frisk vin. Her får du en rigtig hyggevin, som både kan nydes alene eller i festligt lag. Vinen er delikat i sig selv og til diverse lette retter som salater elle suppe.

Yderligere information om Le Havre De Paix Blanc

Sammensætning: Ugni Blanc, Sauvignon Blanc, Colombard

Land: Frankrig

Område: Languedoc-Roussillion

Alc: 12,5%

Grands Chais de France – Smagfuld fransk vin siden 1981

Grands Chais de France (GCF) har en mission om at producere smagfuld fransk vin til hele verden uden at miste fokus på vinbønderne og vinens tilblivelsessproces. GCF er desuden den største privatejede vinproducent i hele Frankrig. Firmaet blev grundlagt i 1979 af Joseph Helfrich og startede med at producere cognac. I 1981 tog virksomheden så fat på vinproduktionen, og siden har det taget fart. I dag producerer de hvert år omkring 1,500,000 hl vin.