Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Les Vignerons Muscat Viognier Forstør

Les Vignerons Muscat Viognier

13581

Ny

Fremragende hvidvin på en blanding af muscat og viognier, der giver en dejlig frisk og intens frugtig sammensætning.

bag den blege gyldne farve får man intense noter i både duft og smag af fersken, citrus og lyse blomster. Den har en frisk og afbalanceret syre kombineret med de let sødlige frugtnoter, hvilket til sammen giver et elegant udtryk.

Nyd den ved 8-10 grader som fx aperitif, til skaldyr, en rejecocktail eller en fiskeanretning

Flere detaljer

DKK 89,00

Produkt information

TypeHvidvin
LandFrankrig
Druer50 % Muscat à petit grains, 50 % Viognier
Alc.:12,5 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Les Vignerons - Sydfranske perler


Vinene dyrkes i Languedoc i det sydfranske middelhavsklima, hvor solen luner og modner druerne. Druerne plukkes først når de er fuldt modnede så man får den fulde solmodne karakter med i vinen og man kan næsten mærke det skønne vejr i hver enkelt mundfuld.
Alle vine håndteres separat i vinifikationsprocesserne og blendes først til sidst i de blends, der nu skal laves, så man får hver enkelt druesort til at shine med sine egne karakterer.

Serie rammer bredt i smag og passer til en bred palette af madretter, så de er perfekte som fx gaver, hvis man ikke helt kender modtagers præferencer, eller hvis man bare gerne vil forkæle sig selv med en kvalitet der beskedent holder sig tilbage fra at prale af ellers velfortjent lækkerhed.