Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Les Vignerons Vermentino Colombard Forstør

Les Vignerons Vermentino Colombard

13582

Ny

På trods af den lidt særprægede blanding af vermentino og colombard får man en dejlig frisk og spændende vin.

Bag den svage gulgrønne farve gemmer sig en liflig og forfriskende vin med skønne intense noter af tropisk frugt, citrus og en svag fornemmelse af noget mineralsk. Den har en fin og let fremtrædende syre, der giver en fin kølighed til de ellers varmere frugtnoter.

Nyd den ved 8-10 grader fx som aperitif, til sommersalater, til kammuslinger eller enhver anden form for skaldyr.

Flere detaljer

DKK 89,00

Produkt information

TypeHvidvin
LandFrankrig
Druer50 % Vermentino, 50 % Colombard
Alc.:12 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Les Vignerons - Sydfranske perler


Vinene dyrkes i Languedoc i det sydfranske middelhavsklima, hvor solen luner og modner druerne. Druerne plukkes først når de er fuldt modnede så man får den fulde solmodne karakter med i vinen og man kan næsten mærke det skønne vejr i hver enkelt mundfuld.
Alle vine håndteres separat i vinifikationsprocesserne og blendes først til sidst i de blends, der nu skal laves, så man får hver enkelt druesort til at shine med sine egne karakterer.

Serie rammer bredt i smag og passer til en bred palette af madretter, så de er perfekte som fx gaver, hvis man ikke helt kender modtagers præferencer, eller hvis man bare gerne vil forkæle sig selv med en kvalitet der beskedent holder sig tilbage fra at prale af ellers velfortjent lækkerhed.