Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Reuter Dusemund - Riesling Trocken Forstør

Reuter Dusemund - Riesling Trocken

10928

Ny

Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.

Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

Flere detaljer

DKK 105,00

Produkt information

TypeHvidvin
LandTyskland
RegionMosel
DruerRiesling
Alc.:11,5 %
Indhold0,75 L

Yderligere information

Reuter Dusemund - Riesling Trocken

Med denne hvidvin fra Tyskland får man en skøn og frugtrig Riesling-vin fra Mosel i Sydtyskland, med en frisk duft af citrus og grapefrugt.

Reuter Dusemund - Riesling Tröcken er en delikat og frisk hvidvin, der passer godt til lyst kød, fisk, kylling, salater og asparges.

Du vil få den bedste smagsoplevelse, hvis du serverer riesling-vinen afkølet.

Reuter Dusemund - Eftertragtede vine fra Tyskland

Siden 1624 har Reuter-Dusemund familien produceret vin i den lille by Brauneberg. Familiens kvalitetsvine er dyrket oppe på de solrige bakker ved Mosel-floden, tæt ved Berkastel-Kues. Her har Reuter-Dusemund gennem to generationer dyrket og forfinet vinstokket tunge af Riesling-druer, som har resulteret i nogle af de bedste tyske vine på markedet. 

Reuter-Dusemund producerer primært eftertragtede hvidvine til Tyskland og Europa, men er også en sublim leverandør og mousserende vine og juicer.

I øjeblikket ledes produktionen af Jürgen Dusemund, som med sin uddannelse som vinønolog ved hvad han taler om.

6 Relaterede produkter