Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Zimmermann "Bee Eater" - Grüner Veltliner Forstør

Zimmermann "Bee Eater" - Grüner Veltliner

Ny

"Bee eater" er en truet fugleart i Østrig, der lever af bl.a. bier, hvepse og sommerfugle. Den bosætter sig gerne i vinmarker og andre åbne områder og så kendes den let på sin spraglede fjerdragt.

Vinen er tør og levende på en vidunderlig måde. Citrus og milde ribs pryder duften med et strejf af ananas og æble. Smagen er sprød og indbydende med masser at frugtnoter. Den har en fin syre med god balance til de sødlige frugter.

Serveres ved 8-10 grader fx som aperitif eller til skaldyr og salater.

Flere detaljer

DKK 105,00

Produkt information

TypeHvidvin
LandØstrig
RegionKremstal
DruerGrüner Veltliner
Alc.:12%
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Weingut Zimmermann - Det traditionelle og det moderne


Alois og Edeltraud Zimmermann har udviklet dette vinhus til hvad, det er i dag hvad angår kvalitet og omfang.
Siden 2007 har deres søn styret vinhuset, og der bliver fortsat lagt energi og kærlighed i foretagendet, som altså byder på lækker vin fra den lille charmerende landsby Theiss i Kremstal i Østrig.

Der bliver kærtegnet for hvert enkelt step i processen fra vinstok til flaske, og de gør en dyd ud af ikke at fremskynde noget. Så hellere udskyde resultatet til det har bestået på alle parametre i stedet for at gå på kompromis "bare" for at nå noget til en bestemt dato.

4 Relaterede produkter