Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Zimmermann "Diva" - Riesling Forstør

Zimmermann "Diva" - Riesling

Ny

Bag de gyldengule dråber gemmer sig en pragtfuld vin med friske og saftige noter af bl.a. grønne æbler, citrus og melon kombineret med et strejf af varme krydderier, der giver delikate og lune efterårsagtige undertoner.
Den er godt afrundet med en intens og lækker eftersmag, der ikke bare forsvinder.

Servér den ved 8-11 grader (til den kølige side, hvis den nydes uden noget til). Prøv den fx som aperitif eller til sushi eller muslinger. Den kan endda matche en gang tørret kød eller gedeost.

Flere detaljer

DKK 105,00

Produkt information

TypeHvidvin
LandØstrig
RegionKremstal
DruerRiesling
Alc.:12,5%
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Weingut Zimmermann - Det traditionelle og det moderne


Alois og Edeltraud Zimmermann har udviklet dette vinhus til hvad, det er i dag hvad angår kvalitet og omfang.
Siden 2007 har deres søn styret vinhuset, og der bliver fortsat lagt energi og kærlighed i foretagendet, som altså byder på lækker vin fra den lille charmerende landsby Theiss i Kremstal i Østrig.

Der bliver kærtegnet for hvert enkelt step i processen fra vinstok til flaske, og de gør en dyd ud af ikke at fremskynde noget. Så hellere udskyde resultatet til det har bestået på alle parametre i stedet for at gå på kompromis "bare" for at nå noget til en bestemt dato.

3 Relaterede produkter