Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mousserende vine fra Italien

Vi har brugt mange kræfter på at sammensætte et delikat og varieret sortiment af italienske mousserende vine. Derfor kan du, uanset om du er på jagt efter en sød, tør, klassisk eller mere eksperimenterende mousserende vin fra Italien, finde den her på siden.
De allerbedste italienske vine finder du ved at kigge efter, om de har DOCG - eller DOC-status. De to titler betyder nemlig, at vinen lever op til en række kvalitetsstandarder i forhold til blandt andet druesort, syreniveau og alkoholindhold. Blandt vores italienske mousserende vine finder du naturligvis også et spraglet udvalg af både DOCG - og DOC-vine.
pr. side
Viser 1 - 15 af 31
 • Vis her
  DKK 99,00

  Epsilon Spumante's Wine Black Ex. Dry er en flot og stilren mousserende vin med grønlige reflekser med en duft af akacieblomst. Den smagfulde mousserende vin fra Epsilon Spumante har et eksklusivt design, der emmer af luksus og elegance.Epsilon Wine Black Ex. Dry er en frisk og nytænkende mousserende vin, som har en forfriskende og harmonisk smag.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Wine White Dry fra Epsilon Spumante er knap så tør som sin sorte søster. Med noter af acacia, æble, citrus og grapefrugt er den mousserende vin fra Epsilon Spumante en forfriskende og ungdommelig mundfuld. En mousserende italiensk vin der aldrig mister den bløde frugt, og passer perfekt til lette forretter og festlige lejligheder.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Fior Di Vigna Frizzante fra Vallebelbo er en frisk og let mousserende rødvin med en forfriskende og sød smag af røde bær. Den sødmefulde smag gør den italienske mousserende vin fra Vallebelbo til et hit på de varme sommerdage eller til søde desserter. Den mousserende rødvin fra Italien er en dejlig frisk udgave til en attraktiv pris. 

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Arione Winery Rustichetto er en velafbalanceret, livlig og sød mousserende rødvin med en dejlig aroma af røde bær. Den rubinrøde italienske vin fra Arione Winery er ideel, hvis du er på jagt efter et lidt utraditionelt indslag sammen med desserten.  En dejlig, utraditionel rødvin med personlighed. Rustichetto fra giver et frisk pust til ethvert måltid. 

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Pink Moscato fra Tosti er en sødmefuld moscato vin i en smuk pink farve med de fineste, delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. Med sin lille størrelse er den perfekt på stranden, picnic eller til koncerter. Den lyserøde italienske vin er også ideel som gave. Tosti Pink Moscato er en festlig mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver fest. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Smagen af Tosti Asti er fin og delikat, med en god balance mellem syrlighed og sødme, der går over i en aromatisk eftersmag. Med sin smukt gyldne farve og sødmefyldte smag er Asti fra Tosti et sikkert hit til alle festlige lejligheder. Asti DOCG, 20 cl. er den perfekte taskestørrelse, så du nemt kan forsøde en festlig dag. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Tosti Prosecco har en fyldig og velafbalanceret smag med syrlige noter møder tungen, der går over i en behagelig og ren eftersmag. Den mousserende vin fra Tosti er ideel til lækre cocktails, med sin tørre sprudlende smag. Prosecco fra Tosti i en praktisk ministørrelse, der passer perfekt i tasken, på farten eller som minichampagne på cafeen. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med denne flaske får du 75 cl. af den sødmefulde Tosti Pink Moscato i en smuk pink farve med delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. En forførende og feminin mousserende vin, som vil falde i god jord hos mange med sin udsøgte smag og delikate ydre.  Festlig pink mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver lejlighed.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med denne flaske får du 75 cl. af den fine og delikate Tosti Asti med en perfekt balanceret sødme og syrlighed samt en aromatisk eftersmag. Med sin smukke gyldne farve akkompagneret af en frugtig sødme. Den mousserende vin fra Italien har en behagelig eftersmag der fuldender vinen. Asti fra Tosti er en festlig mousserende vin til hverdag eller fest. 

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med Tosti Prosecco får du 75 cl. tør, lækker og sprudlende prosecco med en fyldig og velafbalanceret smag og syrlige noter på tungen. Med sine vedvarende bobler og forfriskende skum er Prosecco fra Tosti en forfriskende smagsoplevelse.  Prosecco fra Tosti er det perfekte selskab til en lækker aperitif. Den mousserende vin er også ideel til salater.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Pink Moscato i Magnum-udgave med en intens smag af druer og røde bær. En smuk, balanceret mousserende vin fra Italien. Tosti Pink Moscato er perfekte til en varm sommerdag med sine sødemefulde noter af frugt, samt en eftersmag af sorte kirsebær og hindbær. Magnum Pink Moscato er perfekt til festlige lejligheder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed....

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Magnum-udgave af den fine Tosti Asti med delikate bobler og afbalaceret sødme og syre med behagelige smagstoner. De vedvarende bobler kombineret med en sødmefyldt og frugtig smag, gør Asti fra Tosti til et sikkert sommerhit. Den italienske Asti i Magnum-udgave er perfekt til festlige lejligheder med gode venner. OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Magnum-flaske af den sprudlende Tosti Prosecco med en blød og frisk smag af frugt samt en dejlig syrlighed. Den italienske mousserende vin fra Tosti har et lækkert vedvarende skum, der efterlader en behagelig prikken på tungen. Prosecco fra Tosti er ideel til aperitif. Tosti Prosecco Magnum fra Italien er perfekt til festlige sociale arrangementer....

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 139,00

  Med en duft af acacie-blomster og god intensitet med særlig note af æble, citron og grapefrugt, er Wine Gold Ex Dry fra Epsilon Spumante en delikat mundfuld. Den mousserende vins flaske vil være et sikkert fokuspunkt på bordet med sin eksklusive guldfarve.  Wine Gold Extra dry er en super skøn mousserende vin, der kommer i en fantastisk flot flaske.

  DKK 139,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  I denne flaske af Epsilon Spumante Wine Gold Ex. Dry kan du finde hele 1,5 liter fantastisk delikat mousserende vin med intense og friske, frugtige indtryk. Den smukke guld flaske fra Epsilon Spumante er en sikker show-stopper, lige meget hvor den befinder sig. Smuk flaske, smukke bobler, hvad mere kan man ønske sig? En perfekt flaske italiensk...

  DKK 299,00
Viser 1 - 15 af 31