Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvine fra Italien

Vil du have aromatisk, smagfuld vin, der er som skræddersyet til dine præferencer? Så prøv en italiensk vin! Italien er det næststørste vinland, og her produceres nogle af verdens bedste vine. Samtidig er Italien et yderst bredspektret vinland. Italien rummer nemlig en lang række forskellige klimazoner. I kraft heraf spænder de italienske vine helt fra mere tørre og elegante vine fra Norditalien til varmere, mere krydrede og sødere vine i syd. Desuden betyder et stort udsving mellem natte - og dagtemperaturer, at aroma og smag bevares bedre i italienske vindruer - et faktum som har en særlig positiv indvirkning på landets hvidvine. 
Vi har samlet et bredt sortiment af de delikate italienske hvidvine. Så udanset om du er til en intens og fyldig Chardonnay, en let og frisk Pinot Grigio eller noget helt tredje, finder du det her.
Viser 1 - 10 af 10
 • Vis her
  DKK 119,00

  Frisk og elegant sicilianer med masser af smag og elegance. Denne vin byder på en smagfuld oplevelse af frisk og eksotisk frugt i fin harmoni. Man oplever ikke vinen som tør, da der er en behagelig blød og let sødlig karakter fra de dejlige frugtnuancer. Nyd den ved 8-10 grader til pasta, fisk eller lyst kød.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Trementi - Chardonnay, Viognier Eksotisk citrus, hvid fersken og mango. Smagsoplevelsen er fyldig og kraftig men alligevel elegant og ekstremt godt afbalanceret. 5 måneder på eg giver vinen en cremet kompleksitet, efterfulgt af toner med vanilje og muskatnød, hvilket gør denne vin yderst interessant til fisk, kylling eller cremede oste

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Imponerende duft med skønne antydninger af mango og eksotiske frugter. Smagen er forfriskende og velbalanceret med en sprød og ren syre. En elegant og indbydende vin. Matcher perfekt til salater og lyst kød.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med Bianco fra I Muri får man en forfriskende hvidvin, der er perfekt til sommerens varmere dage. Med sin strågule farve og smagsnuancer af frisk citrus og saftig fersken, er hvidvinen fra I Muri en delikat mundfuld.Vinen har en sprød syre, der giver en god balance til de mere sødmefulde og frugtige noter. Tag en slurk af sommeren med denne hvidvin!

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Tussock Jumper Pinot Grigio er en smuk hvidvin med aroma af saftig ananas og sprøde æbler. Den italienske Pinot Grigio har en let og delikat krop, som gør den behagelig at drikke. Hvidvinene fra Italien har en lang blød finish der smelter på tungen.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man bliver nødt til lige...

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  En sprød og frisk hvidvin som vil passe til enhver anledning. Hvidvinen kan med fordel serveres til lyst kød, fisk eller pasta. Tannu Bianco har en frisk og mineralsk med nuancer af ananas og citron. I sandhed en lækker økologisk vin.Vinen stammer fra provinsen Trapani på Sicilien og bliver produceret på ca. 25 år gamle økologiske vinstokke

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Dette pragteksemplar af en hvidvin kan med rette betegnes som "text book sauvignon blanc", med en lækker friskhed og delikate noter kombineret med en intens og aromatisk duft og eftersmag. Der er intensitet og volumen i både duft og smag, og man fornemmer en kompleks sammensætning af bl.a. grapefrugt, hyldeblomst, tomatstilk og hvid peber.Den er dejligt...

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Pinot Grigio fra Ca' Di Rajo har en intens og kompleks duft af orangeblomst og smagsindtryk af tropiske frugter, citrus og abrikos. Den eksotiske smag passer perfekt til sommerens varme dage, og får tankerne til glide mod hvide strande og blåt hav.  Ca' Di Rajos Pinot Grigio er den italienske version af Pinot Gris-druen.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Chardonnay fra Ca' Di Rajo er en fyldig hvidvin med masser af krop og struktureret fylde. Citrus, valnød, mandel og krydrede noter fornemmes i smagen, der går over i en blød eftersmag af tropeblomster. Den eksotiske smag passer perfekt til sommerens varme dage. Ca' Di Rajos Chardonnay fra Veneto er en kompleks og elegant hvidvin, der ikke skuffer. 

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  É 100 Per Cento Chardonnay fra Orion er en elegant gul Chardonnay med friske duftnoter af ananas, mango og melon. De eksotiske strejf får en til at længes efter strande og blå have, og er derfor den perfekte hvidvin til sommerens varme dage.  Den italienske hvidvin fra Orion er en elegant og frisk Chardonnay med frugtige noter, der giver en smuk eftersmag.

  DKK 79,00
Viser 1 - 10 af 10