Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvine fra Italien

Vil du have aromatisk, smagfuld vin, der er som skræddersyet til dine præferencer? Så prøv en italiensk vin! Italien er det næststørste vinland, og her produceres nogle af verdens bedste vine. Samtidig er Italien et yderst bredspektret vinland. Italien rummer nemlig en lang række forskellige klimazoner. I kraft heraf spænder de italienske vine helt fra mere tørre og elegante vine fra Norditalien til varmere, mere krydrede og sødere vine i syd. Desuden betyder et stort udsving mellem natte - og dagtemperaturer, at aroma og smag bevares bedre i italienske vindruer - et faktum som har en særlig positiv indvirkning på landets hvidvine. 
Vi har samlet et bredt sortiment af de delikate italienske hvidvine. Så udanset om du er til en intens og fyldig Chardonnay, en let og frisk Pinot Grigio eller noget helt tredje, finder du det her.
Viser 1 - 11 af 11
 • Vis her
  DKK 100,00 v/6 stk
  DKK 139,00 v/1 stk

  Skøn forfriskende aroma af æbler, pærer og citrusfrugter, som automatisk vil vække din nysgerrighed efter mere. Smagen er ungdommelig med flere dejlige nuancer af lidt sødt men afslutter med en frisk tørhed Ideel til forårs- og sommerdage. Server med fordel til lette sommerretter

  DKK 100,00 v/6 stk
  DKK 139,00 v/1 stk
 • Vis her
  DKK 189,00

  Du mødes af en lys strågul vin med grønne glimt. Vinen sender en skøn duft af citrus og eksotiske frugter i din retning som forenes med en frisk smag hvor syre og frugt balaCerer i fin harmoni.

  DKK 189,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Flot gylden farve og en behagelig frisk bouqet, nøjagtig som en italiensk Pinot Grigio skal være. Duften vil give dig en oplevelse af æble, fersken og citrus samt følelsen af friskhed. Smagen er blød, delikat og harmonisk med en fin frisk syre. Nyd den afkølet til lyse retter som fisk eller skaldyr eller en let sommersalat.

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Frisk og elegant sicilianer med masser af smag og elegance. Denne vin byder på en smagfuld oplevelse af frisk og eksotisk frugt i fin harmoni. Man oplever ikke vinen som tør, da der er en behagelig blød og let sødlig karakter fra de dejlige frugtnuancer. Nyd den ved 8-10 grader til pasta, fisk eller lyst kød.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Trementi - Chardonnay, Viognier Eksotisk citrus, hvid fersken og mango. Smagsoplevelsen er fyldig og kraftig men alligevel elegant og ekstremt godt afbalanceret. 5 måneder på eg giver vinen en cremet kompleksitet, efterfulgt af toner med vanilje og muskatnød, hvilket gør denne vin yderst interessant til fisk, kylling eller cremede oste

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 95,00

  Imponerende duft med skønne antydninger af mango og eksotiske frugter. Smagen er forfriskende og velbalanceret med en sprød og ren syre. En elegant og indbydende vin. Matcher perfekt til salater og lyst kød.

  DKK 95,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Med Bianco fra I Muri får man en forfriskende hvidvin, der er perfekt til sommerens varmere dage. Med sin strågule farve og smagsnuancer af frisk citrus og saftig fersken, er hvidvinen fra I Muri en delikat mundfuld.Vinen har en sprød syre, der giver en god balance til de mere sødmefulde og frugtige noter. Tag en slurk af sommeren med denne hvidvin!

  DKK 85,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Tussock Jumper Pinot Grigio er en smuk hvidvin med aroma af saftig ananas og sprøde æbler. Den italienske Pinot Grigio har en let og delikat krop, som gør den behagelig at drikke. Hvidvinene fra Italien har en lang blød finish der smelter på tungen.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man bliver nødt til lige...

  DKK 85,00
 • Vis her
  DKK 105,00

  Dette pragteksemplar af en hvidvin kan med rette betegnes som "text book sauvignon blanc", med en lækker friskhed og delikate noter kombineret med en intens og aromatisk duft og eftersmag. Der er intensitet og volumen i både duft og smag, og man fornemmer en kompleks sammensætning af bl.a. grapefrugt, hyldeblomst, tomatstilk og hvid peber.Den er dejligt...

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 105,00

  Pinot Grigio fra Ca' Di Rajo har en intens og kompleks duft af orangeblomst og smagsindtryk af tropiske frugter, citrus og abrikos. Den eksotiske smag passer perfekt til sommerens varme dage, og får tankerne til glide mod hvide strande og blåt hav.  Ca' Di Rajos Pinot Grigio er den italienske version af Pinot Gris-druen.

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 105,00

  Chardonnay fra Ca' Di Rajo er en fyldig hvidvin med masser af krop og struktureret fylde. Citrus, valnød, mandel og krydrede noter fornemmes i smagen, der går over i en blød eftersmag af tropeblomster. Den eksotiske smag passer perfekt til sommerens varme dage. Ca' Di Rajos Chardonnay fra Veneto er en kompleks og elegant hvidvin, der ikke skuffer. 

  DKK 105,00
Viser 1 - 11 af 11