Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kaffe

Hos AH Vine er vi vilde med rigtig god kaffe! Derfor har vi sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af forskellige prisstærke og smagfulde kvalitetskaffer.

Overvej eksempelvis en af vores luksus kaffer fra det populære Holy Bean - vi har garanterret også noget for din smag. Blandt vores udvalg finder du for eksempel både delikat kaffe fra Brasilien og Colombia samt forskellige Espresso-blandinger.

Fælles for alle vores kaffer er, at de er virkelig velsmagende og et oplagt valg, når du vil forkæle dig selv eller dine gæster med en ekstra god kop kaffe.
Viser 1 - 7 af 7
 • Vis her
  DKK 49,00

  Nattergalen fra Holy Bean er et klassisk og delikat blend sammensat af kaffe fra Indonesien, Brasilien og Colombia. Den brasilianske kaffe bidrager med sødme, den colombianske med syrlighed, og den indonesiske med fylde.Nattergalen har en let frugtighed, fyldig aroma og en lang eftersmag. Kafferne er desuden mellemristet, hvilket giver en god krop.

  DKK 49,00
 • Vis her
  DKK 49,00

  Holy Beans Colombia Huila er en behagelig, mild og frugtig kaffe med smagsnoter af mørk karamel.Colombia Huila er lavet af udsøgte bønner fra de store colombianske kaffeproducerende region Huila. Her bliver kaffen dyrket i 1800 - 1900 moh., og forarbejdningsmetoden er vasket. Disse faktorer giver kaffen en ren og syrlig smag.

  DKK 49,00
 • Vis her
  DKK 49,00

  Brasilien Cerrado Mineiro fra Holy Bean har en fyldig og rund smag med noter af mandler og tørret frugt. Denne kaffe har desuden en tør kakakoagtig eftersmag.Brasilien Cerrado Mineiro kommer fra det brasilianske kaffefområde Cerrado Mineiro. Her er kaffen dyrket i 1000-1200 moh., og forarbejdningsmetoden er natural. Forarbejdningen...

  DKK 49,00
 • Vis her
  DKK 49,00

  Indonesien Sumatra Mandheling er en indonesisk og kraftig kvalitetskaffe fra Holy Bean. Denne kaffe har en lav syrlighed, fyldig aroma og smagsnoter af krydderier og valnød.Kaffen kommer fra farmen Mandheling, der ligger i Sumatra i Indonesien. Her dykes kaffen i 1200-1500 moh., og forarbejdningsmetoden er wet hulled.

  DKK 49,00
 • Vis her
  DKK 59,00

  Tinsoldaten Espresso Blend fra Holy Bean er et delikat blend sammensat af kaffe fra Indonesien og Brasilien. Den brasilianske kaffe bidrager med fylde og sødme, og den indonesiske med krydrede noter og intensitet.Tinsoldaten Espresso Blend har smagsnoter af krydderier og tør kakao samt en dyb kakaoagtig aroma.

  DKK 59,00
 • Vis her
  DKK 59,00

  Holy Beans Tommelise Espresso Blend er et yderst smagfuldt blend sammensat af kaffe fra Brasilien og Colombia. Den brasilianske kaffe bidrager med fylde og sødme, mens den colombianske tilføjer syrlighed og frugtige noter til blandingen. Espresso blendet Tommelise har en mild aroma af sød marcipan og smagsnoter af bittersød mørk chokolade.

  DKK 59,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Udsøgte bønner fra blandt andet Brasilien blandet med indonesiske bønner, dyrket i den mineralrige vulkanjord, skaber denne fyldige kaffe med klassisk skandinavisk smag. En delikat kaffe, som giver en meget rund og fyldig smagsoplevelse. Eftersmagen har en elegant, svag syrlighed.

  DKK 99,00
Viser 1 - 7 af 7