Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mousserende

Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag.

En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.

Underkategorier

  • Frankrig
    Mousserende vine fra Frankrig Som bekendt kan Frankrig bare det der med vin. Franskmændenes stolte og passionerede tilgang til vinproduktion kommer også til udtryk i de mousserende vine, som laves i landet. Mange af de franske mousserende vine er nemlig af særdeles høj kvalitet og byder på udsøgt, kraftig og velafbalanceret smag. Blandt vores sortiment af mousserende vine fra Frankrig finder du både Crémant, Champagne og alkoholfri vin. Vinene er lavet på druer som Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Blanc og Riesling. Der er stor variation blandt vores sortiment i denne kategori, hvor du bl.a. finder intense, søde, frugtige, friske og fine smagsnuancer. Til fælles har vores kvalitetsvine dog, at de er yderst velsmagende og ikke mindst festlige!
  • Italien
    Mousserende vine fra Italien Vi har brugt mange kræfter på at sammensætte et delikat og varieret sortiment af italienske mousserende vine. Derfor kan du, uanset om du er på jagt efter en sød, tør, klassisk eller mere eksperimenterende mousserende vin fra Italien, finde den her på siden. De allerbedste italienske vine finder du ved at kigge efter, om de har DOCG - eller DOC-status. De to titler betyder nemlig, at vinen lever op til en række kvalitetsstandarder i forhold til blandt andet druesort, syreniveau og alkoholindhold. Blandt vores italienske mousserende vine finder du naturligvis også et spraglet udvalg af både DOCG - og DOC-vine.
  • Spanien
    Mousserende vine fra Spanien Vinlandet Spanien har meget at byde på. Det gælder ikke mindst, når det kommer til deres udgave af mousserende vin, også kaldet Cava. Den spanske Cava er populær blandt danskerne, og det er ikke så mærkeligt. Cava er nemlig ofte et oplagt valg for enhver, der søger en mousserende vin, som både har en høj smagsintensitet og er prisstærk. Cavaen kan i øvrigt kendtegnes ved, at den tit er lidt blødere og lidt sødere end den franske Champagne. Hvis du er Cava-fan og leder efter en kompromisløs udgave af den spanske vin, er du kommet til det rette sted! I vores sortiment af Cava er det netop intens og ekstraordinær smag og aroma, der har førsteprioritet.
pr. side
Viser 1 - 15 af 37
Viser 1 - 15 af 37