Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mousserende

Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag.

En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.

Underkategorier

 • Frankrig
  Mousserende vine fra Frankrig Som bekendt kan Frankrig bare det der med vin. Franskmændenes stolte og passionerede tilgang til vinproduktion kommer også til udtryk i de mousserende vine, som laves i landet. Mange af de franske mousserende vine er nemlig af særdeles høj kvalitet og byder på udsøgt, kraftig og velafbalanceret smag. Blandt vores sortiment af mousserende vine fra Frankrig finder du både Crémant, Champagne og alkoholfri vin. Vinene er lavet på druer som Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Blanc og Riesling. Der er stor variation blandt vores sortiment i denne kategori, hvor du bl.a. finder intense, søde, frugtige, friske og fine smagsnuancer. Til fælles har vores kvalitetsvine dog, at de er yderst velsmagende og ikke mindst festlige!
 • Italien
  Mousserende vine fra Italien Vi har brugt mange kræfter på at sammensætte et delikat og varieret sortiment af italienske mousserende vine. Derfor kan du, uanset om du er på jagt efter en sød, tør, klassisk eller mere eksperimenterende mousserende vin fra Italien, finde den her på siden. De allerbedste italienske vine finder du ved at kigge efter, om de har DOCG - eller DOC-status. De to titler betyder nemlig, at vinen lever op til en række kvalitetsstandarder i forhold til blandt andet druesort, syreniveau og alkoholindhold. Blandt vores italienske mousserende vine finder du naturligvis også et spraglet udvalg af både DOCG - og DOC-vine.
 • Spanien
  Mousserende vine fra Spanien Vinlandet Spanien har meget at byde på. Det gælder ikke mindst, når det kommer til deres udgave af mousserende vin, også kaldet Cava. Den spanske Cava er populær blandt danskerne, og det er ikke så mærkeligt. Cava er nemlig ofte et oplagt valg for enhver, der søger en mousserende vin, som både har en høj smagsintensitet og er prisstærk. Cavaen kan i øvrigt kendtegnes ved, at den tit er lidt blødere og lidt sødere end den franske Champagne. Hvis du er Cava-fan og leder efter en kompromisløs udgave af den spanske vin, er du kommet til det rette sted! I vores sortiment af Cava er det netop intens og ekstraordinær smag og aroma, der har førsteprioritet.
pr. side
Viser 1 - 15 af 42
 • Vis her
  DKK 179,00

  Crémant Blanc de Noir Brut fra Frey Sohler er en fin og delikat crémant fra Alsace med perlende bobler. Frey Sohler's Crémant er lavet af Pinot Noir-druen, hvilket giver en velsmagende Crémant, der kan bruges til særlige lejligheder. Brug den boblende Crémant Blanc de Noir Brut til lys fisk, friske...

  DKK 179,00
 • Vis her
  DKK 149,00

  Frey Sohler's Crémant Riesling Brut er en perfekt crémant med bløde bobler og frugtig sødme. Du får en frisk Crémant med en dejlig lethed.  En klassisk vin fra Alsace, der passer perfekt til festlige anledninger. Den boblende Crémant Riesling Brut er ideel som aperitif, til forretter med fisk og...

  DKK 149,00
 • Vis her
  DKK 169,00

  Crémant Rosé fra Frey Sohler er en fin og perlende lyserød crémant med delikate bobler fra Pinot Noir-druen i Alsace.  Frey Sohler's mousserende vin, Crémant Rosé, har en dejlig duft af morel samt en smuk og forførende lyserød farve der kendetegner denne Crémant Rosé. Den...

  DKK 169,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Epsilon Spumante's Wine Black Ex. Dry er en flot og stilren mousserende vin med grønlige reflekser med en duft af akacieblomst. Den smagfulde mousserende vin fra Epsilon Spumante har et eksklusivt design, der emmer af luksus og elegance.Epsilon Wine Black Ex. Dry er en frisk og nytænkende mousserende vin, som har en forfriskende og harmonisk smag.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Wine White Dry fra Epsilon Spumante er knap så tør som sin sorte søster. Med noter af acacia, æble, citrus og grapefrugt er den mousserende vin fra Epsilon Spumante en forfriskende og ungdommelig mundfuld. En mousserende italiensk vin der aldrig mister den bløde frugt, og passer perfekt til lette forretter og festlige lejligheder.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Fior Di Vigna Frizzante fra Vallebelbo er en frisk og let mousserende rødvin med en forfriskende og sød smag af røde bær. Den sødmefulde smag gør den italienske mousserende vin fra Vallebelbo til et hit på de varme sommerdage eller til søde desserter. Den mousserende rødvin fra Italien er en dejlig frisk udgave til en attraktiv pris. 

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Moscato Spumante Ottocento fra Arione Winery er en sød og mousserende vin af Moscato-druer med fine og vedholdende bobler. Den italienske mousserende vin's bløde bobler passer perfekt til frugt, kager og søde desserter, men er også fremragende som cocktail. Ariones Winery's Spumante Moscato Ottocento er en dejlig mousserende vin til en attraktiv pris. 

  DKK 79,00
 • Vis her
  DKK 69,00

  Arione Winery Rustichetto er en velafbalanceret, livlig og sød mousserende rødvin med en dejlig aroma af røde bær. Den rubinrøde italienske vin fra Arione Winery er ideel, hvis du er på jagt efter et lidt utraditionelt indslag sammen med desserten.  En dejlig, utraditionel rødvin med personlighed. Rustichetto fra giver et frisk pust til ethvert måltid. 

  DKK 69,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Pink Moscato fra Tosti er en sødmefuld moscato vin i en smuk pink farve med de fineste, delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. Med sin lille størrelse er den perfekt på stranden, picnic eller til koncerter. Den lyserøde italienske vin er også ideel som gave. Tosti Pink Moscato er en festlig mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver fest. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Smagen af Tosti Asti er fin og delikat, med en god balance mellem syrlighed og sødme, der går over i en aromatisk eftersmag. Med sin smukt gyldne farve og sødmefyldte smag er Asti fra Tosti et sikkert hit til alle festlige lejligheder. Asti DOCG, 20 cl. er den perfekte taskestørrelse, så du nemt kan forsøde en festlig dag. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Tosti Prosecco har en fyldig og velafbalanceret smag med syrlige noter møder tungen, der går over i en behagelig og ren eftersmag. Den mousserende vin fra Tosti er ideel til lækre cocktails, med sin tørre sprudlende smag. Prosecco fra Tosti i en praktisk ministørrelse, der passer perfekt i tasken, på farten eller som minichampagne på cafeen. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med denne flaske får du 75 cl. af den sødmefulde Tosti Pink Moscato i en smuk pink farve med delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. En forførende og feminin mousserende vin, som vil falde i god jord hos mange med sin udsøgte smag og delikate ydre.  Festlig pink mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver lejlighed.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med denne flaske får du 75 cl. af den fine og delikate Tosti Asti med en perfekt balanceret sødme og syrlighed samt en aromatisk eftersmag. Med sin smukke gyldne farve akkompagneret af en frugtig sødme. Den mousserende vin fra Italien har en behagelig eftersmag der fuldender vinen. Asti fra Tosti er en festlig mousserende vin til hverdag eller fest. 

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00

  Med Tosti Prosecco får du 75 cl. tør, lækker og sprudlende prosecco med en fyldig og velafbalanceret smag og syrlige noter på tungen. Med sine vedvarende bobler og forfriskende skum er Prosecco fra Tosti en forfriskende smagsoplevelse.  Prosecco fra Tosti er det perfekte selskab til en lækker aperitif. Den mousserende vin er også ideel til salater.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Pink Moscato i Magnum-udgave med en intens smag af druer og røde bær. En smuk, balanceret mousserende vin fra Italien. Tosti Pink Moscato er perfekte til en varm sommerdag med sine sødemefulde noter af frugt, samt en eftersmag af sorte kirsebær og hindbær. Magnum Pink Moscato er perfekt til festlige lejligheder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed....

  DKK 199,00
Viser 1 - 15 af 42