Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Astoria Fashion Victim moscato Forstør

Astoria Fashion Victim Moscato

12996

Ny

Astoria Fashion Victim Moscato er en let perlende vin, der har en delikat aroma af muskat kombineret med fersken, salvie og timian.

Vinen har en frisk sødmefuld duft, der nænsomt behager sanserne fra første duft.  

De lette bobler prikker på tungen og giver et perfekt samspil mellem herlig sødme og den friske frugt.

Server som aperitif, dessertvin eller blot til at nyde, når lysten melder sig.

Flere detaljer

DKK 129,00

Yderligere information

Astoria Fashion Victim Moscato

Vinens bouquet er typisk og karakteristisk for Moscato-druen. Den har en delikat aroma af muskat samt et strejf af fersken, salvie og timian. Astoria Fashion Victim Moscatos smag er delikat sød, dyb aromatisk og utrolig velafbalanceret.

Astorias Fashion Victim Moscato er blandt andet helt perfekt som velkomstvin eller til søde desserter.

Vi anbefaler, at vinen fra Astoria serveres ved en temperatur på 6 - 8° for at få det bedste frem i vinen

Yderligere information om Astoria Fashion Victim Moscato

Land: Italien
Område: Veneto
Alc.: 7%
Kollistørrelse: 6 fl

Astoria – Italiensk vin i særklasse

Den italienske vinproducent Astoria blev etableret i 1987. Lige siden Astorias begyndelse har høj kvalitet været en af producentens topprioriteter, og kvalitet vægtes altid over kvantitet. Astoria kan da også bryste sig af, at deres vine er at finde blandt sortimentet hos nogle af de mest eksklusive cateringvirksomheder i verden.

Det italienske Astoria har sin egen vingård ved navn Val De Brun. Vingården, hvor alle Astorias vine produceres, er placeret i et smukt område, der er berømt for sit klima og sine mange vingårde, i det Nordlige Italien, omkring Gardasøen.

Det særprægede og smukke design på de Astoria-flasker, som vi forhandler hos AH Vine, er inspireret af et ønske om at ære en af Italiens store seværdigheder. Fordybningerne i flaskens overflade forestiller nemlig kanalerne i Venedig. 

Foruden denne skønne Moscato, har Astoria også fremstillet Astoria Moscato Rosé og Astoria Cuvée Fashion Victim Brut - som ligeledes er to perler fra den italienske producent.