Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
CH. de L´Auche - Chamapagne Brut Selection Forstør

CH. de L´Auche - Champagne Brut Selection

14145

Ny

CH. de L´Auche - Champagne Brut Selection er tør på den rigtig gode måde, "stjæler" ikke mundvand med giver dig en dejlig og liflig Champagne oplevelse, server afkølet når lysten melder sig.

Flere detaljer

DKK 379,00

Produkt information

TypeMousserende
LandFrankrig
RegionChampagne
Druer85% Meunier & 15% Pinot Noir
Fadlagring3,5 år i flaske - dosage 9-10g/l
Alc.:12,5%
Indhold75 cl
AllergenerIndeholder sulfitter
Serveringstemperatur8-10 gr

Yderligere information

Blanc de Noirs champagne er en type champagne, der er lavet udelukkende på røde druer, typisk Pinot Noir eller Pinot Meunier. Navnet "Blanc de Noirs" oversættes til "hvid af sorte" og refererer til den lyse farve på vinen, selvom den er lavet af røde druer.

Denne type champagne er kendt for sin fyldige smag, komplekse aromaer og ofte en rigere karakter sammenlignet med andre champagner, der bruger hvide druer.

Den kan have noter af røde frugter som hindbær og kirsebær samt undertoner af brioche og nødder. Blanc de Noirs champagne er en populær valgmulighed for dem, der foretrækker en mere kraftfuld og struktureret champagneoplevelse. Den er velegnet til forskellige anledninger og er et skønt valg til madparring, især med retter, der indeholder fjerkræ eller svinekød.