Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Frey Sohler - Crémant Blanc de Noir brut Forstør

Frey-Sohler - Crémant Blanc de Noir Brut

10583

Ny

Crémant Blanc de Noir Brut fra Frey Sohler er en fin og delikat crémant fra Alsace med perlende bobler. Frey Sohler's Crémant er lavet af Pinot Noir-druen, hvilket giver en velsmagende Crémant, der kan bruges til særlige lejligheder. 

Brug den boblende Crémant Blanc de Noir Brut til lys fisk, friske østers og lette forretter, for en lækker smagsoplevelse.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 179,00

Yderligere information

Frey-Sohler - Crémant Blanc de Noirs Brut

Crémant d'Alsace folder sig ud i den velkendte og delikate, boblende stil.

Når du nyder denne cremant, får du en og fin smag, der er perfekt balanceret. Cremant d'Alsace er kendetegnet ved en let perlende fornemmelse på tungen.

Denne Crémant d'Alsace er ideel til lette forretter, lys fisk og friske østers. 

Desuden er Cremant d'Alsace en velegnet mousserende vin til enhver festlig lejlighed.

Du får den bedste oplevelse, hvis du serverer denne Crémant d'Alsace afkølet.

Yderligere informationer om Crémant Blanc de Noirs

Sammensætning: 100% pinot noir
Drue: Pinot Noir
Område: Alsace
Land: Frankrig
Indhold: 75cl
Alc: 12%

Frey-Sohler - En vingård med historie

Frey Sohler-vingården er kendt, både national og internationalt, for deres mange karakteristiske Alsace-vine, og med god grund. De anerkendte vine fra Alsace repræsentere nemlig kvalitetsvine til en yderst attraktiv pris. Hos det lille Frey Sohler-vinreri går man aldrig på kompromis, hverken når det gælder smagen eller kvaliteten.
Den familieejede franske gård ligger syd fra Strausbourg, i nærheden af det impornerende slot Chateau de l’Orgenbourg, med en smuk udsigt over de intet mindre end 29 hektar af vinstokke, som tilhører Frey Sohler's vingård.

Den dag idag drives det familieejede vineri af Damien og Nicolas Sohler, som bygger videre på den passion og lidenskab for vin der altid har eksisteret på Frey Sohler-vingården.