Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Frey Sohler - Crémant Riesling brut Forstør

Frey-Sohler - Crémant Riesling Brut

10581

Ny

Frey Sohler's Crémant Riesling Brut er en perfekt crémant med bløde bobler og frugtig sødme. Du får en frisk Crémant med en dejlig lethed. 

En klassisk vin fra Alsace, der passer perfekt til festlige anledninger. Den boblende Crémant Riesling Brut er ideel som aperitif, til forretter med fisk og skaldyr eller som en forfriskning på en varm sommerdag.

OBS. Engroskunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 149,00

Yderligere information

Frey Sohler - Crémant Riesling Brut 

Den mousserende vin - Crémant Riesling er, som navnet antyder, lavet på Riesling-druen, hvilket gør det til en sand klassiker fra Alsace.

En Crémant der skaber bløde bobler, når din tunge møder den mousserende vin. Frey-Sohlers cremant riesling giver oplevelsen af en delikat og smidig struktur samt en frugtig sødme.

Crémant Riesling er perfekt som aperitif på en varm sommerdag, på mærkedage eller til forretter med fisk og skaldyr. Den mousserende vin bringer forårets lethed ind i din stue.

Du får den bedste smag, hvis du serverer den afkølet. 

Yderligere informationer om Crémant Riesling Brut

Sammensætning: 100% riesling
Drue: Riesling
Land: Frankrig
Område: Alsace
Alc: 12%
Indhold: 75cl

Frey-Sohler - En vingård med historie

Frey Sohler-vingården er kendt, både national og internationalt, for deres mange karakteristiske Alsace-vine, og med god grund. De anerkendte vine fra Alsace repræsentere nemlig kvalitetsvine til en yderst attraktiv pris. Hos det lille Frey Sohler-vinreri går man aldrig på kompromis, hverken når det gælder smagen eller kvaliteten.
Den familieejede franske gård ligger syd fra Strausbourg, i nærheden af det impornerende slot Chateau de l’Orgenbourg, med en smuk udsigt over de intet mindre end 29 hektar af vinstokke, som tilhører Frey Sohler's vingård.

Den dag idag drives det familieejede vineri af Damien og Nicolas Sohler, som bygger videre på den passion og lidenskab for vin der altid har eksisteret på Frey Sohler-vingården.