Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Frey Sohler - Crémant Blanc De Blanc Forstør

Frey-Sohler - Crémant Blanc De Blancs

Ny

Blanc de Blancs Cremant fra Frey-Sohler er yderst delikat med et let cremet udtryk. Den er sprød i smagen med noter af æble, citrus og brioche kombineret med fine og behagelige bobler. Den er meget harmonisk og sammenhængende i både udseende, duft og smag.

Der er absolut kvalitet i hver eneste bobbel og hver enkelt mundfuld.

Nyd den ved ca. 8 grader som aperitif eller til en lille lækker anretning med fisk eller skaldyr.

Flere detaljer

DKK 169,00

Produkt information

TypeMousserende
LandFrankrig
RegionAlsace
Druer65 % Pinot blanc, 30 % Pinot Auxerrois, 5 % Chardonnay
Alc.:12,5 %
Indhold0,75 L

Yderligere information

Frey-Sohler - En vingård med historie

Frey-Sohler-vingården er kendt både nationalt og internationalt, for deres mange karakteristiske Alsace-vine, og med god grund. De anerkendte vine fra Alsace repræsenterer nemlig kvalitet til en yderst attraktiv pris.
Hos det lille Frey-Sohler-vinreri går man aldrig på kompromis, hverken når det gælder smagen eller kvaliteten.
Den familieejede franske gård ligger syd fra Strausbourg, i nærheden af det imponerende slot Château de l’Orgenbourg, med en smuk udsigt over de intet mindre end 29 hektar af vinstokke, som tilhører Frey-Sohler's vingård.

Den dag i dag drives det familieejede vineri af Damien og Nicolas Sohler, som bygger videre på den passion og lidenskab for vin der altid har eksisteret på Frey-Sohler-vingården.

3 Relaterede produkter