Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Maset - Cava Brut Nature Forstør

Maset - Cava Brut

12848

Ny

Cava Brut fra Maset har en lys farve med et grønt glimt. Den mousserende vin fra Spanien har en frisk og aromatisk duft. Maset Cava Brut smager stringent og tør med fine bløde bobler.

Denne spanske Maset Cava er fantastisk som aperitif men vil også gøre det godt sammen med fisk eller skaldyr.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Maset - Cava Brut

Cava betyder kælder og henviser til at fremstillingen typisk foregår under jorden. Cava er som regel en lille smule blødere og lidt sødere end Champagne fra Frankrig.

Denne Cava fra Maset følger den traditionelle produktion, grundlagt i 1917, og har derfor lagret minimum 12 måneder, hvilket sikrer en kraftig og moden smag. Maset er stolte af præsentere denne tørre, bløde, lette, aromatiske og lidt syrlige cava fra Spanien.

Server den mousserende vin fra Maset ved 6-8 grader for den bedste smagsoplevelse.

Yderligere informationer om Cava Brut

Druer: Macabeo, Parellada, Xarel·lo
Land: Spanien
Alc.: 11%
Fadlageret: 12 mdr.

Maset - Delikate spanske vine med tradition

Vinos y cavas Maset del Lleó har altid været et banebrydende og førende selskab inden for vinsektoren i direkte salg til kunderne. Oprindelsen af ​​Maset del Lleó-vingården går tilbage til 1777, hvor den første generation af Massana-familien begyndte at dyrke jorden. Sidenhen har hele otte generationer af Massana-familien været forbundet med dyrkningen af vin.

Siden begyndelse har Maset altid haft den direkte kontakt til kunderne i fokus. Dette sikrer en fantastisk service, som sikrede Maset's vækst på vinmarkedet. Maset del Lleó har gennem årene indarbejdet de mest innovative teknologier inden for produktion og kommunikation. Moderne teknikker, systemer og maskiner, der forbedrer kvaliteten af ​​de spanske vine og cavas.