Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Asti 20 cl. Forstør

Tosti - Asti 20 cl.

10556

Ny

Smagen af Tosti Asti er fin og delikat, med en god balance mellem syrlighed og sødme, der går over i en aromatisk eftersmag. Med sin smukt gyldne farve og sødmefyldte smag er Asti fra Tosti et sikkert hit til alle festlige lejligheder.

Asti DOCG, 20 cl. kommer i den perfekte taskestørrelse, så du nemt kan forsøde en festlig dag. 

Flere detaljer

DKK 39,00

Yderligere information

Tosti - Asti, 20 cl.

Denne Asti-vin har en smuk strågylden farve med boblende reflekser, der går over i en frisk og frugtagtig, sødmefuld duft.  

Druerne til Tosti, Asti DOCG høstes i de første dage af september, hvor frugternes sødme begynder at udfolde sig i drueklaserne. Herefter begynder vinificeringsprocessen, som giver vine med lækre bobler, der holder form og smag i lang tid.

Asti-vinen er ideel til festlige lejligheder, hvor bobler er påkrævet eller til desserter og nytår. 
Denne taskevenlig størrelse passer til et enkelt glas, som gave, on-the-go events eller til cafeen.

Yderligere information om Asti DOCG

Sammensætning: 100% moscato
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 7,5%
Indhold: 20 cl

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!