Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Asti 20 cl. Forstør

Tosti - Asti 20 cl.

10556

Ny

Smagen af Tosti Asti er fin og delikat, med en god balance mellem syrlighed og sødme, der går over i en aromatisk eftersmag. Med sin smukt gyldne farve og sødmefyldte smag er Asti fra Tosti et sikkert hit til alle festlige lejligheder.

Asti DOCG, 20 cl. er den perfekte taskestørrelse, så du nemt kan forsøde en festlig dag. 

Flere detaljer

DKK 39,00

Produkt information

LandItalien
RegionPiemonte
DruerMoscato
Alc.:7,5 %
Indhold20 cl

Yderligere information

Tosti - Asti, 20 cl.

Denne Asti-vin har en smuk strågylden farve med boblende reflekser, der går over i en frisk og frugtagtig, sødmefuld duft.  

Druerne til Tosti, Asti DOCG høstes i de første dage af september, hvor frugternes sødme begynder at udfolde sig i drueklaserne. Herefter begynder vinificeringsprocessen, som giver vine med lækre bobler, der holder form og smag i lang tid.

Asti-vinen er ideel til festlige lejligheder, hvor bobler er påkrævet eller til desserter og nytår. 
Denne taskevenlig størrelse passer til et enkelt glas, som gave, on-the-go events eller til cafeen.

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!

4 Relaterede produkter