Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Asti 75 cl. Forstør

Tosti - Asti 75 cl.

11165

Ny

Med denne flaske får du 75 cl. af den fine og delikate Tosti Asti med en perfekt balanceret sødme og syrlighed samt en aromatisk eftersmag. Med sin smukke gyldne farve akkompagneret af en frugtig sødme. Den mousserende vin fra Italien har en behagelig eftersmag der fuldender vinen.

Asti fra Tosti er en festlig mousserende vin til hverdag eller fest. 

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Tosti - Asti, 75 cl.

Denne Asti-vin har en smuk gylden farve med boblende reflekser, der går over i en frisk, elegant og frugtig, sødmefuld duft.

Tosti Asti har en meget fin smag, der gengives i en behagelig eftersmag med tydelige noter af druerne.

Druerne til Tosti Asti DOCG høstes i de første dage af september, hvor frugternes sødme begynder at udfolde sig i drueklaserne. Den efterfølgende vinificerings-process giver vinene de lækre bobler, der holder form og smag i lang tid.

Asti-vinen er ideel til festlige lejligheder, hvor bobler er påkrævet eller til desserter og nytår.

Yderligere information om Asti, 75 cl.

Sammensætning: 100% moscato
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 7,5%
Indhold: 75 cl.
 

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!