Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Pink Moscato 20 cl. Forstør

Tosti - Pink Moscato 20 cl.

11407

Ny

Pink Moscato fra Tosti er en sødmefuld moscato vin i en smuk pink farve med de fineste, delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. Med sin lille størrelse er den perfekt på stranden, picnic eller til koncerter. Den lyserøde italienske vin er også ideel som gave.

Tosti Pink Moscato er en festlig mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver fest. 

Flere detaljer

DKK 39,00

Yderligere information

Tosti - Pink Moscato, 20 cl. 

Sødmefuld mousserende vin på moscato-druerne, der passer til enhver lejlighed. 

Pink Moscato har en intens smag af druer, hindbær og røde bær. Disse smagsindtryk er ligeledes gældende i den skønne, velafbalancerede eftersmag af hindbær og sorte kirsebær. 

Mousserende vin i en delikat pink farve i et flot og festligt design, der sætter kulør på hverdagen.

Perfekt til dessert, kage og bær, til studentergildet eller som aperitif på en varm sommerdag.

Pink Moscato serveres afkølet ved 6-7 grader.

Du får den her i en praktisk mini-udgave til et enkelt glas - perfekt til gaver, on-the-go events eller som miniudgave til cafeen.

Yderligere information om Pink Moscato

Sammensætning: 85% moscato 15% aromatiske røde druer
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 7% 

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet.

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!