Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Pink Moscato 75 cl. Forstør

Tosti - Pink Moscato 75 cl.

11275

Ny

Med denne flaske får du 75 cl. af den sødmefulde Tosti Pink Moscato i en smuk pink farve med delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. En forførende og feminin mousserende vin, som vil falde i god jord hos mange med sin udsøgte smag og delikate ydre. 

Festlig pink mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver lejlighed.

Flere detaljer

DKK 105,00

Yderligere information

Tosti - Pink Moscato, 75 cl

Pink mousserende vin der er fyldt med sødme takket være de italienske moscato-druer.  

Pink Moscato har en intens smag af druer, hindbær og røde bær. Smagsindtryk der gengives i en fantastisk, velafbalancerede eftersmag af hindbær og sorte kirsebær. 

Mousserende vin i en delikat pink farve og i et flot, festligt design, der sætter kulør på hverdagen og festlige anledninger.

En flaske Pink Moscato på 75 cl. passer perfekt til dessert, kage og bær, til studentergildet eller som aperitif på en varm sommerdag.

Pink Moscato serveres afkølet ved 6-7 grader.

Yderligere information om Pink Moscato

Sammensætning: 85% moscato 15% aromatiske røde druer
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 7% 
Indhold: 75 cl.
 

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!