Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Prosecco 18,7 cl. Forstør

Tosti - Prosecco 20 cl.

11274

Ny

Tosti Prosecco har en fyldig og velafbalanceret smag med syrlige noter møder tungen, der går over i en behagelig og ren eftersmag. Den mousserende vin fra Tosti er ideel til lækre cocktails, med sin tørre sprudlende smag.

Prosecco fra Tosti i en praktisk ministørrelse, der passer perfekt i tasken, på farten eller som minichampagne på cafeen. 

Flere detaljer

DKK 39,00

Produkt information

LandItalien
RegionPiemonte
DruerGlera
Alc.:11 %
Indhold20 cl

Yderligere information

Tosti - Prosecco, 20 cl.

Med et fint og konsistent skum og vedholdende prikken på tungen er denne extra tørre prosecco-vin fra Tosti en lækker og sprudlende cocktail til de fleste lyse retter eller som aperitif en varm sommerdag.

Med en delikat og lys strågul farve med boblende reflekser, indtager Tosti, Prosecco næsen med en blød og frisk fornemmelse, hvor en lækker frugtig aroma tydeligt fornemmes.

Prosecco nydes til fx salater og asparges på en varm sommerdag.

Denne italienske prosecco serveres afkølet.

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!

4 Relaterede produkter