Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Prosecco 75 cl. Forstør

Tosti - Prosecco 75 cl.

11273

Ny

Med Tosti Prosecco får du 75 cl. tør, lækker og sprudlende prosecco med en fyldig og velafbalanceret smag og syrlige noter på tungen. Med sine vedvarende bobler og forfriskende skum er Prosecco fra Tosti en forfriskende smagsoplevelse. 

Prosecco fra Tosti er det perfekte selskab til en lækker aperitif. Den mousserende vin er også ideel til salater.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Tosti - Prosecco, 75 cl.

Prosecco fra Tosti vinhuset udemærker sig med et fint og konsistent skum og en vedholdende prikken på tungen.

Med en delikat og lys strågul farve med boblende reflekser, indtager denne prosecco næsen med en blød og frisk fornemmelse sammen med en lækker aroma, hvori frugten tydeligt fornemmes. Dette fortsætter i en behagelig og ren eftersmag. 

Denne ekstra tørre prosecco-vin fra Tosti er en lækker og sprudlende cocktail til de fleste lyse retter, salater eller som aperitif en varm sommerdag.

For den bedste smagsoplevelse serveres Prosecco-vinen afkølet.

Yderligere information om Prosecco, 75 cl

Sammensætning: 100% glera
Land: Italien
Område: Piemonte 
Alc: 11%
Indhold: 75 cl

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!