Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Hvidvine fra New Zealand

New Zealand er et af de yngre vinlande i verden, men det betyder langt fra, at landet ikke har noget at byde på, når det kommer til deres vinproduktion. New Zealand er blandt andet kendt for at have nogle af de bedste Sauvignon Blanc-vine i verden. Sauvignon Blanc er faktisk næsten blevet en nationaldruesort for newzealænderne. Samtidig medvirker de newzealandske klimaforhold til at skabe druer, der er fuldmodne og rige på både syre og frugt.

Hos AH Vine stræber vi altid efter at forhandle de bedste vine. Derfor har vi naturligvis også smagfuld og ekstraordinær hvidvin fra New Zealand. Blandt sortimentet i denne kategori finder du for eksempel prisvindende newzealandsk Sauvignon Blanc, som er et oplagt valg, når du vil forkæle dig selv eller dine gæster med en sprød, forfriskende og velafbalanceret hvidvin. 
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Vis her
    DKK 109,00

    Savignon Blanc fra Kia Ora har en elegant, forfriskende smag af stikkelsbær og grønne æbler med salte og mineralske noter i eftersmagen. Denne smagfulde kombination giver hvidvinen en harmonisk balance mellem syre og sødme, som ligger godt i munden. En dejlig hvidvin til en varm sommerdag.Med Kia Ora Sauvignon Blanc får man...

    DKK 109,00
Viser 1 - 1 af 1 resultat