Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvine fra Portugal

Den portugisiske vinindustri har i de senester årtier været i rivende udvikling. Produktionsmetoderne er blevet bedre, og reglerne er indskærpet. I dag findes der derfor et væld af delikate vine fra Portugal. Det er ikke mindst landets rødvine, som virkelig byder på smag og kraft for alle pengene. Derfor forhandler AH Vine naturligvis også et varieret udvalg af nogle af de allerbedste portugisiske rødvine.

Vi har noget for enhver smag, så hvis du søger mangfoldige, komplekse og smagfulde rødvine til meget fornuftige priser, er du havnet det rette sted!

Hvis du er i tvivl om, hvilken Portugisisk rødvin der passer til dine behov, så tøv ikke med at give os et kald - Vi er altid klar med en hjælpende hånd.
Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  DKK 95,00

  Tavedo DOC Douro fra Sogevinus er en ungdommelig og let rødvin der emmer af frugt og chokolade. Med Sogevinus Tavedo DOC Douro får man et pragteksemplar af portugisiske rødvine. Med sin harmonisk fyldighed, er rødvinen en sand fornøjelse for smagsløgene. Sogevinus' Tavedo er en topklasse vin til en rigtig god pris, som man bestemt ikke kan klage over!

  DKK 95,00
 • Vis her
  DKK 119,00

  Fyldighed og kompleksitet præger smagsoplevelsen når man nyder et glas Veedha DOC Douro fra Sogevinnus.  Med afrundede tanniner har den portugisiske rødvin en behagelig sødme - uden at vinen mister sin friskhed. Sogevinus' Veedha er en fantastisk hverdagsvin i topklasse, der perfekt til når man vil forkæle sig selv lidt ekstra med et delikat glas rødvin.

  DKK 119,00
Viser 1 - 2 af 2