Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Viser 1 - 3 af 3
 • Vis her
  DKK 109,00

  Fyldighed og kompleksitet præger smagsoplevelsen når man nyder et glas Veedha DOC Douro fra Sogevinnus.  Med afrundede tanniner har den portugisiske rødvin en behagelig sødme - uden at vinen mister sin friskhed. Sogevinus' Veedha er en fantastisk hverdagsvin i topklasse, der perfekt til når man vil forkæle sig selv lidt ekstra med et delikat glas rødvin.

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Tavedo DOC Douro fra Sogevinus er en ungdommelig og let rødvin der emmer af frugt og chokolade. Med Sogevinus Tavedo DOC Douro får man et pragteksemplar af portugisiske rødvine. Med sin harmonisk fyldighed, er rødvinen en sand fornøjelse for smagsløgene. Sogevinus' Tavedo er en topklasse vin til en rigtig god pris, som man bestemt ikke kan klage over!

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 79,00

  Med sin mangfoldighed af smagsindtryk og nuancer er Tussock Jumper Touriga en rødvin lidt udover det sædvanlige. Rødvinen byder på en aroma af træ og frugt kombineret med smage af mørk chokolade, hvide blomster og kokosnød.Derudover er Tussock Jumper's karakteristiske dyre-mærkater altid en sikker vinder, man bliver nødt til lige at kigge en ekstra gang på.

  DKK 79,00
Viser 1 - 3 af 3