Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
12 Lunas Tinto Magnum Forstør

12 Lunas Tinto Magnum

13516

Ny

Her er en frisk og intens rødvin med skønne kirsebærfarvede og lilla nuancer i glasset.

Den byder på noter af rød moden frugt i næsen og i smagen fornemmer man også den fuldmodne karakter, der insisterende overvælder smagsløgene.

Kroppen er fyldig men med fløjlsbløde tanniner, der får den til at virke dyb og behageligt voluminøs, men der er også en lækker friskhed der modsvarer den ellers kraftige karakter.

Afslutningsvist får du også let toastede fadnoter i en behagelig lang eftersmag

Flere detaljer

DKK 259,00

Produkt information

LandSpanien
RegionSomontano
Druer52% Cabernet Sauvignon, 32% Tempranillo, 13% Garnacha og 3% Syrah
Alc.:14.5%
Indhold1,5 L

Yderligere information

El Grillo y La Luna - Græshoppen og månen 

Som en del af vinruten i Somotano, Huesca kommer man forbi vinhuset med det drømmeagtige navn "El Grillo y La Luna", som på dansk betyder fårekyllingen og månen.

Det er et familieejet vinhus, der blev etableret i 2007. Det udmærker sig ved at de hovedsageligt udfører deres arbejde manuelt. Det giver dem en langt bedre føling med vinstokkene og druerne gennem hele processen, og der kommer en anden grad af kvalitet ind i de færdige produkter. Det gælder altså bl.a. høst og sortering, der er to krævende opgaver i vinarbejdet, men der bliver ikke gået på kompromis med noget!

De arbejder efter målet at skabe vine med en særlig sjæl og karakter, og hos dem er tålmodighed en dyd, da de ikke høster før druerne er absolut perfekt modne. Det gør også hver årgang forskellig fra de foregående, fordi vejr og klima påvirker druernes modning forskelligt hvert år.

Deres vine præsenteres i to serier; Grillo og 12 Lunas, der repræsenterer forskellige dele af vingårdens marker. Godt nok er der overlap af druesorter, men de udmærker sig forskelligt efter mikroklimaets påvirkning på de specifikke områder, og til sidst er vinifikationen og lagringen med til at fremelske de ønskede karakteristika i vinene.

Somontano har tidligere været en præget af rygtet om hårde og tanninrige vine, som man virkelig skulle vide noget om, for rigtigt at kunne værdsætte. Det synes vi heldigvis ikke er en passende beskrivelse mere, og vinene fra dette vinhus er bestemt med til at modbevise den udtalelse. De er intense og smagfulde men på en behagelig og harmonisk måde, der er absolut et forsøg værd!