Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny 7 Barrels - Pinot Noir Forstør

7 Barrels - Pinot Noir

13479

Ny

I denne pinot noir får du en skøn kombination af delikate hindbær og mørke kirsebær, og de er fint akkompagneret af bløde tanninger og en elegant og behagelig eftesmag.

Gæring i ståltanke og efterfølgende lagring på neutrale amerikanske og franske egetræsfade giver et lækkert harmonisk udtryk

Den kan sagtens nydes både med og uden mad. Servering ved omkring 14-15 grader og evt. lidt varmere til en kødret.

Flere detaljer

DKK 119,00

Produkt information

TypeRødvin
LandUSA
RegionLodi, Californien
DruerPinot Noir
Alc.:13,5 %
Indhold75 cl

Yderligere information

7 Barrels by Scotto Family Cellars


Scotto Family Cellars er en familieejet vinproduktion, der blev grundlagt i 2004 og efterfølgende kan prale af at være et af de størst voksende vinerier i Californien, samt på "Wine Business Monthly" top 50-listen i både 2017 og 2018. Deres vine har vundet adskillige priser og fået fantastiske ratings, vurderinger og udtalelser fra anerkendte personer og magasiner i løbet af 2019 og 2020, så man kan roligt forvente kvalitet og en lækker oplevelse, når man prøver denne vinserie.

Hos AH Vine repræsenterers Scotto Family under navnet 7 Barrels, der hentyder til de 7 forskellige "kernevine", som familien producerer.