Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny 7 Barrels - Zinfandel Forstør

7 Barrels - Zinfandel

13478

Ny

Lækker og elegant zinfandel fra gamle vinstokke. Dyb i smagen af bl.a. tranebær, sorte blommer, brombær, mørke krydderier og et strejf af vanilje og fadnoter.
Vinen er gæret i ståltanke og efterfølgende lagret i 2 år på træfade, der giver en fremragende kombination af friskhed med bløde tanniner og en dejlig lang eftersmag.

Servér den omkring 16 grader fx til retter med mørkt kød og fx barbecue

Flere detaljer

DKK 119,00

Produkt information

TypeRødvin
LandUSA
RegionLodi, Californien
DruerZinfandel og Syrah
Alc.:13,5 %
Indhold75 cl

Yderligere information

7 Barrels by Scotto Family Cellars


Scotto Family Cellars er en familieejet vinproduktion, der blev grundlagt i 2004 og efterfølgende kan prale af at være et af de størst voksende vinerier i Californien, samt på "Wine Business Monthly" top 50-listen i både 2017 og 2018. Deres vine har vundet adskillige priser og fået fantastiske ratings, vurderinger og udtalelser fra anerkendte personer og magasiner i løbet af 2019 og 2020, så man kan roligt forvente kvalitet og en lækker oplevelse, når man prøver denne vinserie.

Hos AH Vine repræsenterers Scotto Family under navnet 7 Barrels, der hentyder til de 7 forskellige "kernevine", som familien producerer.