Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Barolo Vinorum Riserva D.O.C.G. Forstør

Barolo Vinorum Riserva D.O.C.G.

13156

Ny

Barolo Vinorum Riserva D.O.C.G fra Salvano er det perfekte valg til dig, der søger en unik luksus rødvin.

Når du drikker denne vin, bliver du mødt af en intens og dyb granatrød farve. Smagen er karakteristisk, tør og fløjlsblød samt meget kraftig og vedvarende. Vinens bouquet er sød og leder tankerne hen på træ og vanilje.  

Flere detaljer

DKK 499,00

Yderligere information

Barolo Vinorum Riserva D.O.C.G

Den italienske Barolo Vinorum Riserva D.O.C.G en eksklusiv vin med intens, dyb og delikat duft og smag. Denne vin er uden tvivl en af de mest prestigefyldte italienske vine. Her tale om en yderst raffineret vin, som kun fås i et begrænset antal.

For den bedste vinoplevelse, bør vinen serveres ved 18-20°C og åbnes mindst en time, før den skal nydes.


Yderligere information om
Barolo Vinorum Riserva D.O.C.G.

Sammensætning: Nebbiolo
Land: Italien
Område: Cuneo
Alc: 14%

Salvano – Italienske vine med personlighed

Salvanos historie indenfor vinproduktion starter i 1930’erne. Her begyndte Angelo Salvano at lave vin fra sit hjem i Diano d’Alba, der var omringet af Langhes vinmarker. Angelo arbejdede hårdt, og jorden var god, så det gik støt fremad for hans vingård.

Siden dengang er der løbet meget vand under broen for vinproducenten Salvano. I dag er Salvanos vine kendte og elskede af mennesker over hele verden, og flere af deres vine har vundet et væld af priser.

Salvanos mission er at producere eksklusive vine ved at afspejle den lange tradition indenfor vinproduktion, som hører til det kendte italienske vinområde Langhe. Og Salvanos mange vinmarker bliver behandlet på traditionel vis for at bevare de forskellige områders unikke egenskaber.