Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Brochelle - Zinfandel Forstør

Brochelle - Zinfandel

11466

Ny

Zinfandel er en syndig, krydret og saftig sag - Masser af blåbær og sorte kirsebær, der bare bliver ved og ved! Zinfandel fra Brochelle er en helt exceptionel rødvin fuld af friske noter og aromatiske vidundere. Forkæl dig selv med denne fløjlsbløde premiumsvin.

Der findes kun en begrænset mængde af Zinfandel fra Brochelle, som AH Vine har sikret sig et parti af - så skynd dig at købe den.

Flere detaljer

DKK 695,00

Yderligere information

Brochelle - Zinfandel

En smuk sag fra en af de bedste zinfandel-områder i Californien - nemlig Paso Robles.  

Karamelliseret sukker gør sit til at fuldende denne fantastiske Zinfandel-vins aromaer, der frydefuldt bevæger sig hen over din tunge med følgeskab af kirsebær, nelliker, hints af appelsinskal og friske, modne blommer.

Dette er en rockstar af en vin med dybe, bløde tanniner - som en fløjlsagtig cheese cake!

Stort gemmepotentiale (+10 år), med en smag, der bare bliver bedre.

Gør dig selv en tjeneste og køb en flaske Zinfandel fra Brochelle vinhuset - vi lover, du ikke vil fortryde det, når først bøffen og de krydrede retter kommer på bordet!

Anbefalet serveringstemperatur for den unikke Zinfandel er 16-18 grader. Rødvinen bør være forholdsvis kølig ved servering, da temperaturen hurtigt stiger.

Ved denne Zinfandel bør alle smagsindtryk fremhæves, derfor anbefaler vi, at du omhælder vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Zinfandel

Sammensætning: 100% Zinfandel
Land: USA
Område: Paso Robles - Californien
Alc: 15,6% 

Brochelle - Prisvindende vine med potentiale

Ville du som nystartet vinbonde vente 13 år på at sende din vin på markedet? Nej, vel? Ikke desto mindre var det, hvad Brochelle gjorde med deres første hvidvin på Chardonnay-druer. Den skulle være helt perfekt - og det blev den også. Faktisk blev den mere end det.

Med sit tætte naboskab til de californiske kyster og solrige klima, producerer Brochelle prisvindende vine med fantastisk potentiale - enten nu eller om 10 år. Vinene produceres i ekstremt små oplag, og er en samler værdig. Til dig, der ønsker noget helt specielt - eller til en du holder rigtig meget af!