Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Brunelli - Amarone Titari Forstør

Brunelli - Amarone Titari

Ny

Denne vin slår alt hvad du tidligere har oplevet med amarone. Den er kraftig og intens, med en elegant tørhed

Amarone Titari produceres i et meget begrænset oplag på 3000 flasker, der har vundet en lang række internationale vinpriser.

Flere detaljer

DKK 579,00

Yderligere information

Luigi Brunelli - Amarone Titari

Der er amarone-vine, og så er der amarone-vine som Amarone Titari.

Amarone Titaris navn stammer fra vinmarken af samme navn, hvor kun de bedste og sundeste druer høstes til denne amarrone. Efter plukning tørres druerne i temperatur- og fugtkontrollerede lokaler, hvor frugterne mister 40% af deres oprindelige vægt og og sukkerindholdet koncentreres før presningen går igang. Efter gæringen lagres den gærede most på helt nye Allier-fade i 36 måneder, hvorefter rødvinen tappes på flasker og modner i yderligere 8 måneder før den frigives på markedet.

Denne langsommelige proces resulterer i en prægtig Amarone med en kraftig og mørk rubinrød farve og intens duft af bl.a. kirsebær, hindbær, ribs og toner af vanilje.

Amarone Titari har en intens smag og en stor kraft, der går videre over i en vedvarende eftersmag med samme noter som duftindtrykkene.

Denne Amarone er velegnet til stegt oksekød med krydret tilbehør, vildtkød, ragout og modnede oste.

For at få den bedste oplevelse af Amarone Titari anbefales det at servere den ved 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. Endvidere fremmer du smagsoplevelsen, hvis du åbner Amarone Titari ca. 2 timer før servering. 

Yderligere information om Amarone Titari

Druesammensætning: 50% corvina veronese, 30% rodinella, 20% sangiovese
Land: Italien
Område: Veneto
Alc:15% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Information om producenten

Det klassiske amarone-hus Luigi Brunelli producerer ikke kun højkvalitetsvine med de klassiske Valpolicella karaktertræk - de går også længere end det og skaber nogle helt særlige dessertagtige vine, der er perfekte partnere til de sødere desserter og stærke oste. En levende og rig aroma med mandler og kirsebær - traditionelle dyder i Corvino-druen - skaber grundlaget for en perfekt og anderledes oplevelse til ethvert måltid. I de smukke flasker gemmer der sig nogle helt særlige smagsoplevelser - med denne vin bliver du ikke skuffet! Find mere information om Luigi Brunelli her

 

 Vin test anmeldelse AH Vine  95/100  AH Vine giver denne fantastisk Amarone 95 point 

 AH Vine siger:

Uovertruffen og helt fantastisk Amarone i topklasse.

 Anmelderne siger:

5 GRAPPOLI - AIS BIBENDA 2015                     
93 POINTS, Wine Advocate Robert Parker 2013
GOLD MEDAL - Concours Mondial De Bruxelles
Super Tre Stelle, I Vini di Veronelli 2013 & 2014
TOP 11 in Sweden, Amarone Mina Favoriter, H.Ungerth - Swedish Club Amarone
93 POINTS,  Wine Enthusiast

 Link til flere anmeldelser her:
 Link til vinproducentens hjemmeside her: