Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Caseletti - Primitivo Forstør

Caseletti - Primitivo

12479

Ny

Farven på Primitivo fra Caseletti er flot rubinrød med en indbydende duft af vilde solbær, blommer og forskellige krydderier.

Den italienske rødvin fra Caseletti har en fyldig og behagelig smag med afrundede tanniner passer perfekt til de fleste hverdagsretter som pasta, pizza, kødretter og fyldige oste.

Med Caselletti Primitivo venter en dejlig vinoplevelse og forkælelse for smagsløgene.

Flere detaljer

DKK 95,00

Produkt information

TypeRødvin
LandItalien
RegionPuglia
DruerPrimitivo
Alc.:13 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Caseletti - Primitivo

Primitivo er en drue, der har gået sin sejrsgang i Syditalien. Primo betyder første, hvilket kunne henvise til, at denne drue modner meget tidligt. Caseletti's Primitivo dufter indbydende af vilde røde bær, tørrede blommer og forskellige krydderier. 


Vinen fra Caseletti har en fyldig og behagelig smag, som du får det bedste frem i ved at omhælde den 1-2 timer inden servering. Nyd den til både pasta, pizza, kødretter og forskellige oste.

Caseletti - En perfekt blanding af innovation og tradition

Caseletti kommer fra sammensmeltningen af tradition og innovation. Hos Caseletti finder man et firma, der er unikt for deres behandlingsmetoder og for de kreative sind hos de ansatte, som giver deres bedste hver eneste dag, for at kreere sublim kvalitetsvin.

2 Relaterede produkter