Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Domaine de Boissan, Cotes du Rhone Forstør

Domaine de Boissan - Cotes du Rhone

Ny

Côtes du Rhône fra Domaine de Boissans er en karakterstærk rødvin med de kraftfulde smagstræk fra Côtes du Rhône-området. Med franske Côtes du Rhône får du en varm og raffineret rødvin med masser af struktur.

Domaine de Boissans Côtes du Rhône er velegnet til det danske efterårs- og vinterkøkken og er perfekt til lækre simreretter, gryderetter og smagfulde stege såsom flæskesteg.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Domaine de Boissan - Côtes du Rhône

Côtes du Rhône er en rigtig traditionel Rhône-klassiker med masser af karakter og styrke fra et af de mest populære områder i Frankrig.

Den franske rødvin passer fantastisk til det danske køkken om efteråret og vinteren, når flæskestegen, simreretterne og rodfrugterne kommer frem!

For at fremhæve de kraftfulde smagsnuancer i Côtes du Rhône rødvinen bør den serveres ved 16-18 grader. For en ideel oplevelse af Côtes du Rhône rødvinen bør den være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. 

Yderligere information om Côtes du Rhône

Sammensætning: 85% Granache, 25% Syrah
Land: Frankrig
Område: Côtes du Rhône
Alc: 13% 
Kollistørrelse: 12 fl.

Domaine de Boissan - Franske vine til enhver smag

Hvis man er på jagt efter klassiske franske vine, så er Domaine de Boissan et godt sted at starte. Domaine de Boissan-vinene stammer fra Rhône-området, som er kendte for sine mangfoldige og varme franske vine. 

De mange kvalitetsvine fra Domaine de Boissan er det perfekte match for kraftige retter med gang i krydderierne. Hos Domaine de Boissan kan man finde noget til enhver smag, hvad enten man er til lette og tørre vine, eller man hælder mere til sødmefulde og krydrede varianter. 

Domaine de Boissans franske vine har vundet et hav af anerkendte internationale priser, som bekræfter, at deres vine er blandt de bedste.