Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Domaine de Boissan, Cotes du Ventoux Forstør

Domaine de Boissan - Cotes du Ventoux

Ny

Cotes du Ventoux fra Domaine de Boissan er en tør og frugtig rødvin med et krydret udtryk fra det sydfranske Rhône-område, der er anerkendt for sine franske kvalitetsvine med masser af varme og fylde.

Cotes du Ventoux er en rigtig god allround rødvin, der altid kan serveres, til hverdag såvel som fest.

Med Domaine de Boissan Cotes du Ventoux får du en god rødvin til en god pris.

Flere detaljer

DKK 79,00

Yderligere information

Domaine de Boissan - Cotes du Ventoux

Cotes du Ventoux er en tør rødvin, der giver en frugtig og krydret smagsoplevelse. 

Rødvinen Cotes du Ventoux har en rigtig god balance mellem syre og sødme. Derfor kan Cotes du Ventoux anvendes til de fleste måltider.

Den ideelle serveringstemperatur for rødvinen Cotes du Ventoux er 16-18 grader. Rødvinens temperatur stiger hurtigt. Derfor bør rødvinen være kølig ved servering.

For den optimale smagsoplevelse er det bedst at omhælde vinen 1-2 timer før servering.

Yderligere information om Cotes du ventoux

Sammensætning: 80% Grenache, 20% Syrah
Land: Frankrig
Område: Cotes du Rhône
Alc: 13% 
Kollistørrelse: 12 fl.

Domaine de Boissan - Franske vine til enhver smag

Hvis man er på jagt efter klassiske franske vine, så er Domaine de Boissan et godt sted at starte. Domaine de Boissan-vinene stammer fra Rhône-området, som er kendte for deres mangfoldige og varme franske vine. 

De mange kvalitetsvine fra Domaine de Boissan er den perfekte match for kraftige retter med gang i krydderierne. Hos Domaine de Boissan kan man finde noget til enhver smag, hvad enten man er til lette og tørre vine, eller man hælder mere til sødmefulde og krydrede varianter. 

Domaine de Boissans franske vine har vundet et hav af anerkendte internationale priser, som bekræfter, at deres vine er blandt de bedste.