Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Domaine de Boissan, Sablet Village Forstør

Domaine de Boissan - Sablet Village

Ny

Sablet Village-rødvinen fra Frankrig har en rig duft og smag af violer og solbær med noter af kaffe.

Med blomstrede strejf, søde bær og raffineret kaffe er Domaine de Boissan Sablet Village fuld af smagsnuancer, der sammen skaber en harmonisk vin med både sødme og kant.

Domaine de Boissan tilbyder en af de bedste Rhône-rødvine til en rigtig god pris, som er perfekt til vinteres koldere dage.

Flere detaljer

DKK 119,00

Yderligere information

Domaine de Boissan - Sablet Village

Sablet Village er måske den bedste Sablet-vin, der overhovedet produceres i den sydfranske Rhône-dal. 

Rødvinen Sablet Village fra Domaine de Boissan har en rig bouquet, der understreger rødvinens dybde samt de typiske nuancer fra Rhône området. Sablet Village er en god vintervin, der udemærker sig med smagsindtryk af violer og solbær. 

Rhône-rødvinen er en rigtig god value-for-money vin, der er velegnet til vinterens tunge simre- og gryderetter.

Den franske rødvin Sablet Village kan drikkes nu, men kan også med fordel gemmes i op til 10 år.

Du får den bedste oplevelse af Rhône-vinen Sablet Village, hvis du serverer den ved 16-18 grader.

Rødvinens temperatur stiger hurtigt. Derfor er det en fordel at servere rødvinen køligt. Sablet Village giver de stærkeste smagsoplevelser, hvis du omhælder den 1-2 timer før servering - det kan du evt. bruge en karaffel til.

Yderligere information om Sablet Village

Sammensætning: 50% Grenache, 50% Syrah
Land: Frankrig
Område: Côtes du Rhône
Alc: 14%
Kollistørrelse: 12 fl.

Domaine de Boissan - Franske vine til enhver smag

Hvis man er på jagt efter klassiske franske vine, så er Domaine de Boissan et godt sted at starte. Domaine de Boissan-vinene stammer fra Rhône-området, som er kendt for sine mangfoldige og varme franske vine. 

De mange kvalitetsvine fra Domaine de Boissan er det perfekte match til kraftige retter med gang i krydderierne. Hos Domaine de Boissan kan man finde noget til enhver smag, hvad enten man er til lette og tørre vine, eller man hælder mere til sødmefulde og krydrede varianter. 

Domaine de Boissan's franske vine har vundet et hav af anerkendte internationale priser, som bekræfter, at deres vine er blandt de bedste.