Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C. Forstør

Salvano Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C.

13159

Ny

Med Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C. fra Salvano får du smagsrig italiensk rødvin af høj kvalitet.

Når du skænker denne vin, bliver du mødt af en skarp rubinrød farve. Selve bouquetten er blød og elegant og byder på duftnoter af lakrids. Vinens smag er intens, og eftersmagen er af vanilje.

Flere detaljer

DKK 229,00

Yderligere information

Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C.

Den italienske Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C. giver dig flot, smagfuld og delikat egelagret kvalitetsrødvin. Vinen er derfor et oplagt køb, når du vil forkæle dig selv eller dine gæster med et godt og æstetisk glas vin.  

Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C. passer især godt til rødt kød, vildt og modne oste.

For at du får mest ud af vinen, anbefaler vi desuden, at du serverer den ved 18 °C.
Lagret på egefade 18-22 måneder

Yderligere information om Gentilium Langhe Nebbiolo D.O.C.

Sammensætning: Nebbiolo
Land: Italien
Område: Langhe
Alc: 13,5 %

 

Salvano – Italienske vine med personlighed

Salvanos historie indenfor vinproduktion starter i 1930’erne. Her begyndte Angelo Salvano at lave vin fra sit hjem i Diano d’Alba, der var omringet af Langhes vinmarker. Angelo arbejdede hårdt, og jorden var god, så det gik støt fremad for hans vingård.

Siden dengang er der løbet meget vand under broen for vinproducenten Salvano. I dag er Salvanos vine kendte og elskede af mennesker over hele verden, og flere af deres vine har vundet et væld af priser.

Salvanos mission er at producere eksklusive vine ved at afspejle den lange tradition indenfor vinproduktion, som hører til det kendte italienske vinområde Langhe. Og Salvanos mange vinmarker bliver behandlet på traditionel vis for at bevare de forskellige områders unikke egenskaber.