Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Guasti Clemente - Barbera d´Asti Desideria Forstør

Guasti Clemente - Barbera d´Asti Desideria

Ny

Barbera d'Asti Desideria fra Guasti Clemente har en intens og vinøs boquet og en tør, rund smag, der leder tankerne hen på mørke bær som kirsebær, rosin og blommer. Den rubinrøde vin er produceret af kvalitetsdruer fra Italien, og det kan smages i den attraktive rødvin fra Guasto Clemente.

Fantastisk smagfuld rødvin fra Piemonte-egnen i Italien, der kan forsøde enhver aften med bare et enkelt glas.

Flere detaljer

DKK 119,00

Yderligere information

Guasti Clemente - Barbera d'Asti Desideria

Klassisk italiensk Barbera d'asti vin fra Guasti i Piemonte, der i mange år har produceret højkvalitetsvine på denne drue. Vinen har en dyb rubinrød farve, der med alderen går over i granatrød nuance.

De runde tanniner i kombination med en god syrlighed giver denne Piemonte vin en attraktiv og god struktur med masser af smag.

Server den italienske Barbera d'Asti Desideria til supper, kød og modne oste.

Anbefalet serveringstemperatur for Piemonte vinen er 18-20 grader. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Babera d'Asti Desideria

Sammensætning: 100% barbera
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 13,5% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Guasti Clemente - Årgangsvine til attraktive priser

Historien om Clemente vinhuset går tilbage til 1880'erne og involverer bl.a. plantning af verdens største vinmarker i Californien og en by med eget navn. Det er dog ikke derfor Guasti Clemente er et kendt navn i vinindustrien - det skyldes nærmere hans formiddable og usammenlignelige sans for at dyrke og lave kvalitetsvine med mange års ekspertise.

Kongen af Piemonte-regionen er baroloen - og dette sørger Guasti Clemente for at vise os med sine eksklusive flasker og årgange, der både kan drikkes nu - men også sagtens kan gemmes indtil den rigtige lejlighed viser sig. Årgangsvine af barbera- og nebbiolodruer, der gør indtryk på madoplevelsen.

Perfekte til især italienske forretter (antipasti) og pasta - men er også anvendelige til de lidt kraftigere retter i efteråret. Helt igennem fantastiske vine til en lige så fantastisk pris!