Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Guasti Clemente - Barolo 2011 Forstør

Guasti Clemente - Barolo

Ny

Barolo 2013 fra Guasti Clemente folder sig selvsikkert ud med smagen af sorte bær, chokolade, tørrede frugter og masser af krydderi. Smukke, elegante tanniner, som skaber en afrundet, tør finish er hvad der kendetegner denne italienske premiumsvin. Her er der tale om en rødvin alle vinnørder bør prøve mindst en gang.

Barolo vin er noget helt specielt og bør gemmes til helt særlige lejligheder.

Flere detaljer

DKK 299,00

Yderligere information

Guasti Clemente - Barolo 2013

Barolo 2013 fra Piemonte egnen er en klassevin i en helt unik liga.

Den italienske rødvin er perfekt og afbalanceret, med kraftig karakter fra nebbiolo-druen. Hos vinhuset Guasti laver man vine, der når op til loftet - og højere! De kraftige men afbalancerede tanniner giver et fantastisk modspil til smagsnoterne af søde, røde bær og modne blommer og noter af vanilje. Hints af læder, tjære og syre til at balancere sødmen. 

Barolo vinen har en smuk, mørkviolet farve, med duftnoter af violer og træ med en kraftig struktur fra egetræsfadene. 

Nebbiolo-druen er kongen blandt de italienske druesorter og ofte i store og komplekse vine med et stort lagringspotentiale som fx Barolo 2013.

Piemonte er stedet for de bedste nebbiolo-druer, hvorfor nogle af verdens bedste vine kommer herfra.

Barolo er perfekt til rødt kød, kraftigere retter med vildt eller modne oste.

Anbefalet serveringstemperatur er 20-22 grader. Det giver den bedst smagsoplevelse, når vinen omhældes 1-2 timer før servering.

Yderligere information om Barolo 2013

Sammensætning: 100% nebbiolo
Land: Italien
Område: Piemonte
Alc: 14% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Guasti Clemente - Årgangsvine til attraktive priser

Historien om Clemente vinhuset går tilbage til 1880'erne og involverer bl.a. plantning af verdens største vinmarker i Californien og en by med eget navn. Det er dog ikke derfor Guasti Clemente er et kendt navn i vinindustrien - det skyldes nærmere hans formiddable og usammenlignelige sans for at dyrke og lave kvalitetsvine med mange års ekspertise.

Kongen af Piemonte-regionen er baroloen - og dette sørger Guasti Clemente for at vise os med sine eksklusive flasker og årgange, der både kan drikkes nu - men også sagtens kan gemmes indtil den rigtige lejlighed viser sig. Årgangsvine af barbera- og nebbiolodruer, der gør indtryk på madoplevelsen. 

Perfekte til især italienske forretter (antipasti) og pasta - men er også anvendelige til de lidt kraftigere retter i efteråret. Helt igennem fantastiske vine til en lige så fantastisk pris!